Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Tristan Tristan schreef op 14 februari 2018 om 10:54:
Ik heb net het boek Ontvoerd gelezen. Ik vind het één van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik heb dit gelezen voor een schoolopdracht. Ik had nog nooit van jou gehoord maar nu zal ik zeker nog andere boeken van jou lezen.
roselien roselien schreef op 3 februari 2018 om 22:35:
Ik heb het boek overdosis geleend bij het boek, heb er al tig van vreeswijk gelezen en had weer zin in een goede jeugd thriller. Ik ging op zoek op de site van de bieb of er nog meer ongelezen boeken te leen zijn. En opeens zie ik daar achter haar naam en geboortejaar 2016 staan. Ik heb niet geweten dat ze overleden is. Ik wil tegen de nabestaanden zeggen dat ze trots op hun moeder/tante/vrouw mogen zijn. Ik geniet van haar boeken em betreur dat er geen nieuwe zullen komen.
Stefan Stefan schreef op 12 januari 2018 om 21:47:
Onlangs vond ik 'Chatroom' terug in mijn kamer, waardoor ik nu pas vernomen heb dat ze is overleden. Ondanks Chatroom het enige boek is wat ik van haar heb gelezen, is het wel een enorm goed boek... Ik zou willen dat ik eerder een berichtje had achtergelaten. Sterkte aan de nabestaanden!
Mvr. K Mvr. K schreef op 21 december 2017 om 12:22:
Ik zou u Graag willen bedanken voor die prachtige boeken. Dank u voor deze spannende aangrijpende en mooie verhaaltjes dank u voor alles
Gemelle zinzen Gemelle zinzen schreef op 19 december 2017 om 17:10:
Triest dat deze goede schrijfster zo vroeg overleden is. Dankbaar voor het mooie werk dat ze achtergelaten heeft.
Line Line schreef op 10 december 2017 om 14:02:
Ik had dit jaar het boek vermist gelezen. Toen ik het boek uit had stond er dat er een deel 2 aan kwam. Dus ik was gaan opzoeken wanneer dat het tweede boek uit kwam. En ik kwam erachter dat ze al een jaar was overleden. Ik hoop dat ze nu haar rust heeft gevonden. En medeleven aan de nabestaande. En ik hoop dat het tweede deel nog wordt uitgegeven omdat ze was zo een goede schrijfster!!!!! Gr Line
Jill Jill schreef op 6 december 2017 om 14:18:
Toen ik dit nieuws vorig jaar hoorde was ik geschrokken en kon ik het niet geloven. Ik had al een paar weken Vermist in de kast liggen klaar om gelezen te worden maar dat is nog steeds niet gebeurd... Ik vraag me af het vervolg op Vermist nog uitgegeven gaat worden op een of andere manier of ieder geval dat het wordt afgesloten. Ik vind het, het anders niet waard om met veel pijn in mn hart te beginnen aan dat boek wetend dat het verhaal geen vervolg meer krijgt. Ik zal graag een reactie willen krijgen hierop m,
richard richard schreef op 4 december 2017 om 13:32:
zo jammer , ze schreef zulke mooie boeken!!!! rest in peace
Angelina Angelina schreef op 2 december 2017 om 16:05:
Vol ongeloof vernam ik eerder dit jaar het overlijden van Helen Vreeswijk. Ik had net haar boeken allemaal gelezen en wachtte vol ongeduld op het verschijnen van het vervolg op 'vermist'. Zo jammer dat een goede schrijfster als Helen er niet meer is. Veel sterkte aan de familie.
reader reader schreef op 25 november 2017 om 18:08:
Gecondoleerd en veel sterkte voor haar nabestaanden.
Pijpers Pijpers schreef op 25 november 2017 om 13:02:
Vol ongeloof vernam ik vandaag dat de beste schrijfster ooit al een jaar geleden is overleden! Bedankt voor alle geweldige boeken!
Diliane Diliane schreef op 16 november 2017 om 12:25:
Bedankt voor alle mooie boeken die u heeft geschreven, ik was en ben erg fan van uw boeken. Op dit moment maak ik een verslag over het boek ontvoerd en het is zo'n raar idee dat de schrijfster van het boek er gewoon niet meer is...
Loick Loick schreef op 15 november 2017 om 21:13:
Bedankt voor uw mooie boeken. Dat god u zegent en dat hij u daar boven doet
damien damien schreef op 7 november 2017 om 18:03:
bedankt voor uw mooie boeken, ik ben nu een verslag over u aan het schrijven en het verbaast me dat ik pas toen u overleed uw boeken leerde kennen
Nicky Nicky schreef op 7 november 2017 om 10:32:
Bedankt dat je jouw wijsheid aan de jongeren doorgeeft met je boeken, nu nog elke dag. Je bent misschien niet meer hier , maar je blijft de jeugd onderwijzen. Wat een mooi kado voor je familie.
D D schreef op 31 oktober 2017 om 21:34:
Alweer een jaar geleden dat Helen is overleden. Ik ben nu in haar boek Ontvoerd bezig en het blijft een raar idee dat de schrijfster van dit boek er helaas niet meer is. Ze was een topschrijfster. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
kayla kayla schreef op 31 oktober 2017 om 17:36:
je was een top schrijfster sterkte aan de nabestaanden ♥♥
Susanne Susanne schreef op 31 oktober 2017 om 10:29:
Ongelooflijk dat er alweer een jaar voorbij is. We denken nog zo dikwijls aan je en missen je verhalen en humor. Vandaag extra in onze gedachten.
S S schreef op 25 oktober 2017 om 09:15:
ik moet toevallig een boekverslag schrijven over en van haar boeken kom ik dit tegen 🙁 Gecondoleerd en heel veel sterkte voor haar nabestaanden
M M schreef op 17 oktober 2017 om 20:29:
Ik wens nabestaanden van Helen Vreeswijk veel sterkte (alsnog). Deze week bereikte mij het bericht van haar overlijden. Ik heb bijna al haar boeken met veel plezier gelezen en haar boeken die ik nog niet gelezen heb ga ik nog zeker lezen. Ik hoop dat Helen in gedachten nog lang zal voortleven. Sterkte!