Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
Lucinda Lucinda schreef op 3 november 2016 om 16:54:
Ik was een grote fan van je. Ik heb al jouw boeken in mijn boekenkast staan. Ik las ze graag maar mijn moeder ook. Ik kende je niet persoonlijk maar wat een gemis laat je achter. Sterkte voor familie en vrienden.
maroesjka emily en leenthe maroesjka emily en leenthe schreef op 3 november 2016 om 15:47:
al je boeken hebben we gelezen, ik als moeder, om te leren wat er speelt bij de jeugd en mijn kinderen heb ik ze laten lezen als waarschuwing wat er in de werels te koop is. we genoten van ze van allemaal, dank je wel daarvoor
Wilma Wilma schreef op 3 november 2016 om 13:58:
Eén vcan de meest gelezen en geliefde schrijfsters in onze schoolmediatheek. Je zult blijven voortbestaan in je boeken.
Izabel Collin Izabel Collin schreef op 3 november 2016 om 12:07:
Je was één van de grootste jeugdschrijvers en je zult nooit vergeten worden. Je zit in ons hart en dragen je boeken mee in ons verdere leven. We zullen je heel hard missen en ik hoop dat je nu in een betere wereld bent terecht gekomen.
Charella Charella schreef op 3 november 2016 om 08:30:
Lieve Helen, Ik ben erg geschrokken van het nieuws dat jij er nu niet meer bent. Je bent nog steeds een groot voorbeeld voor mij. De laatste jaren leerde ik je kennen als een krachtige vrouw met veel humor. Jouw boeken zullen altijd een speciale plek in de kast houden, zodat je niet wordt vergeten.
Rob Rob schreef op 3 november 2016 om 01:45:
Lieverd, ik hoop dat je nu je rust gevonden hebt. Moedig heb je je ziekte gedragen, maar je had niets meer te geven. Kijk naar wat je hebt achtergelaten, wat ben ik daar trots op! Voor altijd blijf je in mijn hart gesloten.
Meisje Meisje schreef op 2 november 2016 om 22:36:
Heel veel sterkte de mensen die dr persoonlijk kende. Rust zacht Helen >3
Nancy Nancy schreef op 2 november 2016 om 22:15:
Helen, mijn favoriete schrijfster, rust zacht. Familie en vrienden, veel sterkte.
Geesje Geesje schreef op 2 november 2016 om 21:38:
Even sprakeloos, waarom? Gaat er door me heen, de strijd verloren. IK ga je als mens missen en ook je pakkende verhalen. rust zacht helen........
Karin Karin schreef op 2 november 2016 om 21:23:
Heel veel sterkte voor de familie .
Agnes Agnes schreef op 2 november 2016 om 21:11:
Verschrikkelijk dat Helen er niet meer is! Ik vind haar een geweldige vrouw en een super schrijfster. Al haar boeken heb ik verslonden. Ik zal haar missen! Heel veel sterkte gewenst aan haar familie en vrienden.
Eva Eva schreef op 2 november 2016 om 20:15:
Fantastische schrijfster! Sterkte aan Familie & Vrienden.
Chantal Chantal schreef op 2 november 2016 om 19:56:
Ik wens alle nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies. Een prachtige schrijver die veel mensen wist te raken met haar boeken. Deze houden altijd een speciale plek in mijn kast.
Annick Annick schreef op 2 november 2016 om 19:42:
Ik wens alle naasten heel veel sterkte toe. Ik zal de boeken koesteren, ze hebben me meegenomen op bijzondere avonturen en elke keer als ik ze lees zullen ze dat opnieuw doen. Het eerste boek heb ik van mijn ouders gekregen, 'Leugens' en ik was meteen verkocht. Helen Vreeswijk, rust zacht, je was een hele sterke en moedige vrouw in mijn ogen.
Ilona M. Ilona M. schreef op 2 november 2016 om 19:12:
Zo vereerd dat ik je in Weert mocht ontmoeten. Zo heerlijk om je boeken te lezen. Veel sterkte toegewenst aan nabestaande. Helen, rust zacht
sandra deconninck sandra deconninck schreef op 2 november 2016 om 18:57:
Heel veel sterkte aan familie en vrienden. Voor de wereld was je die ene, voor ons was je de wereld! Bedankt voor je schitterende boeken, voor je wijze raad, voor je mooie woorden. Dankjewel. Het ga je goed helen ! RIP
Hilde Hilde schreef op 2 november 2016 om 17:51:
Veel sterkte aan familie en vrienden!! Voor altijd mijn favoriete schrijfster en haar boeken zullen doorgaan naar mijn kinderen.
Martin van de Kamp Martin van de Kamp schreef op 2 november 2016 om 17:30:
Helen ik ben dat ik je gekent heb. Veel sterkte voor de familie. Digitaal rechercheur Martin.
Caren Saenen Caren Saenen schreef op 2 november 2016 om 16:59:
Lieve Helen, een aantal jaar geleden ontdekte ik het boek loverboys. Ik kreeg deze bij een aankoop van een andere jeugdschrijver. Ik las met veel plezier dit boek. Het fascineerde mij en zette mij aan tot het lezen van meer boeken van deze fantastische hand. Ik heb ze nu allemaal en zal ze koesteren nu ik weet dat er geen andere boeken meer zullen zijn. Je was een prachtige vrouw die ervoor blijf gaan ondanks alles. Het ga je goed. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Kalysta Kalysta schreef op 2 november 2016 om 16:51:
Lieve Helen, Je was mijn favoriete schrijfster. Rust zacht.