Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
495 berichten.
Ellen Ellen schreef op 1 november 2016 om 13:21:
Ik heb Helen via de school waar ik werk leren kennen. Wat een bijzondere vrouw. Ik wens de nabestaanden veel sterkte.
Marjolein van Ziel Marjolein van Ziel schreef op 1 november 2016 om 13:17:
Gecondoleerd aan Rob en de meiden, familie en vrienden van Helen, met dit intens verdrietige verlies. Helen was een inspirerende vrouw met wie ik het grote genoegen had door Nederland te rijden om haar boeken onder de aandacht te brengen op scholen en in boekhandels. Ze was hartelijk, grappig en warm en ik ben erg dankbaar voor deze bijzondere tijd met haar. Altijd als ik Cher hoor, moest ik al aan Helen denken, en dat zal altijd zo blijven. Heel veel sterkte aan allen die zij nalaat.
Lisette Lisette schreef op 1 november 2016 om 13:14:
Voor vele onverwacht.. heel veel sterkte aan de nabestaanden voor het verwerken van dit enorme verdiet! We zullen haar niet vergeten!
Gonda Gonda schreef op 1 november 2016 om 13:14:
Voor de familie veel sterkte. Dank je wel voor het vele lees plezier die mij en mijn dochter hebt gegeven. Het uitkijken naar een nieuw boek gaan we zekker missen. Maar hoop dat je je rust gevonden heb. RUST Zacht. En nogmaals dank.
Linde Linde schreef op 1 november 2016 om 13:13:
Helen, jouw verhalen maakten mijn jeugd spannender. Met een zaklamp onder mijn dekbed las ik ontvoerd uit, bedankt voor deze mooie herinneringen. Rust zacht.
Kimberley Kimberley schreef op 1 november 2016 om 13:13:
Veel sterkte aan de familie en nabestaanden. Je zal gemist worden je was een superschrijfster. Ga nog een laatste keer genieten van jou boeken met vermist!!
Chantal Chantal schreef op 1 november 2016 om 13:08:
Ik ben erg geschrokken toen ik vanmorgen op Facebook las dat Helen overleden is. Ik wist natuurlijk dat het uiteindelijk zou gebeuren, maar het komt toch nog onverwacht. Door haar positiviteit en wilskracht vergat ik soms gewoon dat ze ziek was. Ik kende Helen niet persoonlijk, maar ben groot fan van haar boeken. Heel veel sterkte voor al haar nabestaanden. Rust zacht, lieve Helen!
Denise Denise schreef op 1 november 2016 om 13:05:
Als eerste wil ik de familie heel veel sterkte wensen met het verlies. Ook wil ik helen zelf bedanken voor de bijzondere boeken die zij heeft geschreven. Lieve helen rust zacht we zullen je missen.
Kirsten Kirsten schreef op 1 november 2016 om 13:04:
Rust zacht, lieve Helen. Bedankt voor de mooie woorden die je bij ons achterlaat. Sterkte aan de nabestaanden.
Tanneke pietersma Tanneke pietersma schreef op 1 november 2016 om 13:04:
Lieve helen, ik heb je boeken verslonden ! Tot het boek , de kick, ik kon het niet lezen, zo bang dat het je laatste boek zou zijn ! Afgelopen vrijdag ging ik googelen, en zag dat er nog 2 boeken waren die ik nog niet had ! Ik heb ze gelijk besteld , en eerst de kick gelezen , toen , vermist , wat een geweldig boek ! Ik stuurde je een mailtje zondag om je te vertellen hoe goed je boeken zijn en schreef dat ik hoopte dat het ondanks die klote ziekte toch ,,goed ,, met je ging ! Nu heb ik nog 1 boek van je ! Bloedbroeders , wetend dat dit echt de laatste is ! Je was een krachtige en optimistische persoonlijkheid ! Bedankt voor je pracht boeken ! Wij wensen Rob , Sabine en Jessica heel veel kracht en sterkte ! Dag lieve helen ! Xx
Sylvana Sylvana schreef op 1 november 2016 om 13:03:
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Ze zal voort leven in haar boeken, die nog lang gelezen zullen worden.
Ann Ann schreef op 1 november 2016 om 13:02:
Voor een vrouw die mijn leerlingen liet lezen, zelfs al waren het allesbehalve lezers. En voor een vrouw die mij uren liet bibberen en genieten van haar nieuwste verhalen. Bedankt!
Lie Lie schreef op 1 november 2016 om 12:59:
Bedankt voor al het mooie dat je ons nalaat. Slaap zacht, lieve Helen ! Sterkte aan nabestaanden.
Laureen Dijks Laureen Dijks schreef op 1 november 2016 om 12:59:
Rust zacht, jouw schrijverstalent zal niet vergeten worden!
Edith Alders Edith Alders schreef op 1 november 2016 om 12:58:
Nooit meer die warme blik en mooie verhalen! Lieve Helen, rust zacht, wij gaan je missen!!! Edith Frans en Gijs
Danielle Danielle schreef op 1 november 2016 om 12:56:
Je bent en blijft mijn lievelings schrijfster. Lang heb je gevochten en helaas de strijd verloren zal je missen veel sterkte voor de nabestaanden Mijn oprechte deelneming
Annemieke van den Broek Over Betuwe Colleg te Bemmel Annemieke van den Broek Over Betuwe Colleg te Bemmel schreef op 1 november 2016 om 12:56:
Je bezoeken aan onze klas waren een groot succes. leerlingen gingen alles van je lezen. Ik vond je boeken ook echt goed geschreven en heel spannend. Rust zachte Helen, wij blijven genieten van je boeken.
Monique Monique schreef op 1 november 2016 om 12:55:
Je was een groot schrijfster. Je zal door velen gemist gaan worden. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Demi Conard Demi Conard schreef op 1 november 2016 om 12:53:
Lieve Helen, rust zacht en laat je verhalen nooit sterven. Wij zullen ze hier op aarde levend houden. We zijn al zoveel geweldige mensen verloren dit jaar en ik weet dat jij hun gezelschap houdt. Doe de groetjes aan Christina 🙁
Fem Fem schreef op 1 november 2016 om 12:52:
Jouw kracht zullen we voortdragen. Je boeken zullen voortleven. Je zult niet vergeten worden. Je blijft hier, bij ons. Veel liefs, xxx