Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
517 berichten.
Sophie Sophie schreef op 28 oktober 2018 om 14:15:
Wat schrok ik toen ik las dat Helen Vreeswijk overleden is. Heel erg zonde en vreselijk nieuws om te lezen! Helen schreef geweldige verhalen en mede door haar boeken, ben ik ook gaan schrijven. Helen is een inspiratiebron voor mij geweest en wat is het jammer dat we niet meer kunnen genieten van haar fantastische verhalen en boeken. Ik wens familie en vrienden erg veel sterkte toe! (Nog steeds, 2 jaar verder)
Adinda Slingerland Adinda Slingerland schreef op 15 oktober 2018 om 14:52:
De boeken van Helen Vreeswijk spreken mijn leerlingen "vreselijk" aan. Ze vinden het ook erg interessant om iets over de achtergrond van de schrijfster te horen. Ze raden de titels aan elkaar aan en zijn onthutst als ze horen dat Helen zo jong is overleden. Ze zal m.i. niet snel in de vergetelheid geraken en ik blijf haar werk zeker promoten!
(voor)lezende juf (voor)lezende juf schreef op 11 oktober 2018 om 08:46:
Zo onwerkelijk dat er al bijna 2 jaar voorbij is. Hoewel ik al geruime tijd buiten de doelgroep val heb ik alle boeken wel gelezen. Bovendien vallen mijn leerlingen nog wel in de doelgroep. Haar schrijfstijl is er één waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Buiten het feit dat het een ontzettend lief mens was is dit een schrijfster waarvan het elke dag opnieuw zonde is dat we het tegenwoordig zonder haar moeten doen. Hopelijk hebben de nabestaanden ondertussen wat rust kunnen vinden, voor zover mogelijk. Ze was en is geliefd!
Yvonne Yvonne schreef op 23 september 2018 om 18:10:
Helen, Ik heb het boek Vermist net uit en lees dat er een vervolg zou komen. Ik kan het echter nergens vinden. Is hij al uit?
anoniem anoniem schreef op 14 september 2018 om 17:06:
Helen, ik wil gewoon even zeggen dat ik door jouw boeken, lezen ben beginnen leuk vinden. Ik hoop dat je nog veel boeken gaat schrijven, want ik heb veel leesplezier door deze geweldige boeken. Het zijn de beste die ik ooit heb gelezen en de onderwerpen zijn zo leuk om een boek over te schrijven.
josti josti schreef op 6 september 2018 om 09:36:
erg leuke boek hoor wel jammer van deel 2 dat nooit meer kwam
anoniem anoniem schreef op 25 augustus 2018 om 11:03:
Ik leef met de familie mee. De boeken die ik heb gelezen waren super! Ook ik ben net klaar met het lezen van 'vermist'. Ik wou zo graag het einde van het boek lezen. Nu weet ik niet hoe het afloopt. Erg jammer!
Marielle Marielle schreef op 10 augustus 2018 om 13:55:
Erg jammer dat er nooit een vervolg is gekomen op het boek "Vermist'. Ik weet niet of iemand mij kan helpen, maar ik ben opzoek naar het boek Vermist. Ik wil hem graag een tijdje lenen of ergens goedkoop kopen. Want zoals Helen zei:"Vier het leven en vecht voor je dromen". Ben ik bezig met mijn eigen vervolg versie van 'Vermist in de bergen'.
Bettie Bettie schreef op 26 juli 2018 om 17:17:
Dank je wel voor al het leesplezier dat je ons gegeven hebt.
Yente Yente schreef op 25 juli 2018 om 09:00:
Mijn zusje had het boek vermist bij de bieb geleend. Ik las hiervan de achterkant en was ‘s middags meteen begonnen met lezen. Ik had het boek ‘s avonds uit. Dit laat wel zien dat ik het een geweldig boek vond. Ik kan het je zeker aanraden om te gaan lezen!!!
Anouk Anouk schreef op 11 juni 2018 om 09:46:
Wij hielden erg van uw boeken. U heeft het vast goed. Groetjes Anouk
anoniem anoniem schreef op 22 mei 2018 om 18:41:
veel respect!
Lips17 Lips17 schreef op 6 mei 2018 om 13:41:
Ik ben net klaar met u boek "chatroom". Het is een fascinerend boek. Ik raad het aan aan iedereen die het nog niet heeft gelezen. uw boeken en verhalen blijven verder leven en ik ben er zeker van dat u trots zou zijn als u dat zou hebben gezien. B edant voor alle boeken waarin je jongeren duidelijk maakt dat niet alles veilig is en dat ze het goede en het kwade moeten kunnen scheiden. Rust in vrede...
Roggel Roggel schreef op 25 maart 2018 om 20:31:
Beste Ro Vr, Hierbij intens gecondoleerd. We waren kameraden in 1977. Jij op je F5B en ik op mijn FS1, Heb je relatie zien opbloeien in die straat met die rotganzen. En je weet het geen boter tergsmeren, Mijn moeder is inmiddels 88 Sterkte
Hendrik-Jan de Vries Hendrik-Jan de Vries schreef op 21 maart 2018 om 18:39:
Zo onwerkelijk.... Ik heb al uw boeken gelezen. Op school zocht ik een boek en mijn blik bleef hangen bij de kick. Nooit zal ik dat boek vergeten. Nooit meer zal er een boek over rechercheur Rob van Buren komen.... Ook hoorde ik pas gister dat ze al was gestorven. Rust zacht Helen....
Student Student schreef op 6 maart 2018 om 23:47:
Hoe het soms kan lopen.. op zoek naar verjaardagscadeaus.. Nadat ik op de middelbare school het boek 'Eerwraak' heb gelezen, ben ik fan van Helen's boeken. Inmiddels heb ik er al een aantal gelezen en vraag ik steeds boeken voor mijn verjaardag zodat ik mijn serie compleet krijg. Haar boeken zijn spannend maar ook heel mooi. Als ik eenmaal begin te lezen kan ik niet meer stoppen. Nu lees ik hier opeens dat Helen is overleden. Zo jong nog! Geen nieuwe boeken meer, maar hopelijk leeft ze nog lang voort door haar prachtige boeken!
harry harry schreef op 24 februari 2018 om 14:37:
het eerste boek dat ik las was ontvoerd. het was zo mooi boek. nu heb ik al je boeken nog. door u ben ik begonnen met dikke boeken te lezen. bedankt dat je al die mooie boeken hebt geschreven. rust zacht
Tristan Tristan schreef op 14 februari 2018 om 10:54:
Ik heb net het boek Ontvoerd gelezen. Ik vind het één van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Ik heb dit gelezen voor een schoolopdracht. Ik had nog nooit van jou gehoord maar nu zal ik zeker nog andere boeken van jou lezen.
roselien roselien schreef op 3 februari 2018 om 22:35:
Ik heb het boek overdosis geleend bij het boek, heb er al tig van vreeswijk gelezen en had weer zin in een goede jeugd thriller. Ik ging op zoek op de site van de bieb of er nog meer ongelezen boeken te leen zijn. En opeens zie ik daar achter haar naam en geboortejaar 2016 staan. Ik heb niet geweten dat ze overleden is. Ik wil tegen de nabestaanden zeggen dat ze trots op hun moeder/tante/vrouw mogen zijn. Ik geniet van haar boeken em betreur dat er geen nieuwe zullen komen.
Stefan Stefan schreef op 12 januari 2018 om 21:47:
Onlangs vond ik 'Chatroom' terug in mijn kamer, waardoor ik nu pas vernomen heb dat ze is overleden. Ondanks Chatroom het enige boek is wat ik van haar heb gelezen, is het wel een enorm goed boek... Ik zou willen dat ik eerder een berichtje had achtergelaten. Sterkte aan de nabestaanden!