Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Thea van der Zee Thea van der Zee schreef op 1 november 2016 om 12:25:
Lieve Helen. Ik heb genoten van je verhalen . Jij hebt je strijd gestreden en je mag nu rusten in vrede. Ik wens je familie en verdere nabestaande heel veel sterkte toe de komende tijd want je zult door ieder gemist worden. RIP lieve Helen
Angelique Angelique schreef op 1 november 2016 om 12:23:
Vreselijk! Dat zo'n mooie mens veel te vroeg het leven moet laten. Voor de fans een groot gemis van fantastisch geschreven boeken. Maar voor vrienden en familie een veel groter gemis in alles. Heel veel sterkte voor de nabestaanden :'(
Wendy Wendy schreef op 1 november 2016 om 12:21:
Heel veel sterkte voor de nabestaande. Veel te vroeg heen gegaan na een slopende zieke
Diana Diana schreef op 1 november 2016 om 12:19:
Gecondoleerd voor de mensen om je heen. Ik heb je boeken verslonden, net als mijn dochters. Rust zacht
Linda Jansma Linda Jansma schreef op 1 november 2016 om 12:18:
Rust zacht, mooi mens. Tot ooit.
marinka marinka schreef op 1 november 2016 om 12:17:
veel sterkte aan de famillie en vrienden. een prachtige vrouw een briljante schrijfster. Ze was een vechtster tot het einde. we gaan haar missen als vrouw en als schrijfster. 1 uit de duizend een inspirerende persoon voor allemaal.
Rachel Rachel schreef op 1 november 2016 om 12:15:
Rust zacht.. en heel veel kracht voor de nabestaanden
Ashley Ashley schreef op 1 november 2016 om 12:15:
Lieve Helen, Wat schrok ik toen ik het bericht las dat je er niet meer bent. Er flitste talloze gedachten rond in mijn hoofd. Ik hoop dat je nu rust hebt. Wij gaan jou missen! Rust zacht!! Alle familie, kennissen en vrienden heel veel sterkte de komende tijd met dit grote verlies!
Dini van Heumen Dini van Heumen schreef op 1 november 2016 om 12:14:
Geschokt was ik gisteren door dit trieste nieuws. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Nina Nina schreef op 1 november 2016 om 12:13:
Je was een inspiratie voor velen. Jouw boeken heb ik 1 voor 1 verslonden. Rust zacht lieve Helen. Veel sterkte aan de familie.
corina van minderhout corina van minderhout schreef op 1 november 2016 om 12:10:
serieus zo'n goede schrijfster en met mooie boeken ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit verlies en dan te bedenken zo kort op elkaar met meerdere familie leden echt heel veel sterkte
corina van minderhout corina van minderhout schreef op 1 november 2016 om 12:10:
serieus zo'n goede schrijfster en met mooie boeken ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit verlies en dan te bedenken zo kort op elkaar met meerdere familie leden echt heel veel sterkte
Hannie Hannie schreef op 1 november 2016 om 12:08:
Lieve Helen, Wat ben ik ontzettend geschrokken toen ik gisteren dat nieuws over jou overlijden las. Wat zal dat hier een groot gemis zijn, maar hopelijk heb jij daarboven een prachtige plaats gevonden waar je heerlijk rust hebt gevonden. Verder wil ik alle familie en vrienden van Helen condoleren en erg veel sterkte wensen in deze erg moeilijke tijd.
Nienke Nienke schreef op 1 november 2016 om 12:05:
Jou boeken zijn mijn favoriet! Je bent geweldig als schrijfster! Familie en vrienden van helen, heel veel sterke in deze moeilijke periode!
Petra Thijssen Petra Thijssen schreef op 1 november 2016 om 12:04:
Rust zach, je was een bijzondere vrouw... respect
Marieke Marieke schreef op 1 november 2016 om 12:03:
Lieve familie, vrienden en nabestaanden, Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies, de lege plek die nu nog zo vers en rauw is zal op den duur een andere vorm aan gaan nemen. Nogmaals heel veel sterkte.
Miranda Miranda schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Nooit wilde ik een boek lezen, nooit had ik de concentratie om een boek te lezen tot ik jouw boeken tegen kwam! Ik las de hele dag en de hele nacht. 1 dag was er nodig om 1 boek uit te lezen! Ge-wel-dig zei ik aan het eind! Nu zal ik jouw boeken vaker lezen, delen zullen herinneringen ophalen. Ik wens familie en vrienden sterkte. Hopelijk heb je rust in alles, ik zal jouw mooie boeken missen, geen nieuwe delen, geen ontmoeting.. Het is niet leuk, maar ik hoop dat je altijd genoten hebt van alles wat jr mocht beleven. Rust zacht!
Melissa van Baaren Melissa van Baaren schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Lieve Helen, bedankt dat ik uw prachtige boeken heb mogen lezen. Elke keer naar de winkel om het nieuwste boek van u te kopen. Een fantastische schrijfster. Lieve Helen, rust zacht. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Yentl Yentl schreef op 1 november 2016 om 12:01:
Lieve helen, ik heb nooit echt een boek van je gelezen maar ze lijken me super interessant en ik ga dit dan ook zeker doen. Ik vind het echt erg dat u er niet meer bent. Rust zacht.
Leen Buyens Leen Buyens schreef op 1 november 2016 om 12:00:
Mijn hele boekenkast staat vol boeken van Helen. Chronologisch geordend van 'De Stalker' tot 'Bloedbroeders'. Het laatste boek 'Vermist' zal ik er met een gek gevoel achter zetten. Bedankt om me te besmetten met de liefde voor het lezen! Er zal nog heel lang aan Helen gedacht worden.