Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
508 berichten.
Hannie Hannie schreef op 1 november 2016 om 12:08:
Lieve Helen, Wat ben ik ontzettend geschrokken toen ik gisteren dat nieuws over jou overlijden las. Wat zal dat hier een groot gemis zijn, maar hopelijk heb jij daarboven een prachtige plaats gevonden waar je heerlijk rust hebt gevonden. Verder wil ik alle familie en vrienden van Helen condoleren en erg veel sterkte wensen in deze erg moeilijke tijd.
Nienke Nienke schreef op 1 november 2016 om 12:05:
Jou boeken zijn mijn favoriet! Je bent geweldig als schrijfster! Familie en vrienden van helen, heel veel sterke in deze moeilijke periode!
Petra Thijssen Petra Thijssen schreef op 1 november 2016 om 12:04:
Rust zach, je was een bijzondere vrouw... respect
Marieke Marieke schreef op 1 november 2016 om 12:03:
Lieve familie, vrienden en nabestaanden, Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies, de lege plek die nu nog zo vers en rauw is zal op den duur een andere vorm aan gaan nemen. Nogmaals heel veel sterkte.
Miranda Miranda schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Nooit wilde ik een boek lezen, nooit had ik de concentratie om een boek te lezen tot ik jouw boeken tegen kwam! Ik las de hele dag en de hele nacht. 1 dag was er nodig om 1 boek uit te lezen! Ge-wel-dig zei ik aan het eind! Nu zal ik jouw boeken vaker lezen, delen zullen herinneringen ophalen. Ik wens familie en vrienden sterkte. Hopelijk heb je rust in alles, ik zal jouw mooie boeken missen, geen nieuwe delen, geen ontmoeting.. Het is niet leuk, maar ik hoop dat je altijd genoten hebt van alles wat jr mocht beleven. Rust zacht!
Melissa van Baaren Melissa van Baaren schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Lieve Helen, bedankt dat ik uw prachtige boeken heb mogen lezen. Elke keer naar de winkel om het nieuwste boek van u te kopen. Een fantastische schrijfster. Lieve Helen, rust zacht. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Yentl Yentl schreef op 1 november 2016 om 12:01:
Lieve helen, ik heb nooit echt een boek van je gelezen maar ze lijken me super interessant en ik ga dit dan ook zeker doen. Ik vind het echt erg dat u er niet meer bent. Rust zacht.
Leen Buyens Leen Buyens schreef op 1 november 2016 om 12:00:
Mijn hele boekenkast staat vol boeken van Helen. Chronologisch geordend van 'De Stalker' tot 'Bloedbroeders'. Het laatste boek 'Vermist' zal ik er met een gek gevoel achter zetten. Bedankt om me te besmetten met de liefde voor het lezen! Er zal nog heel lang aan Helen gedacht worden.
Vicky Vicky schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Heel veel sterkte aan alle nabestaanden! Veel te vroeg van ons heengegaan, graag volgden we uw berichtjes op fb, we werden steeds up to date gehouden, positieve alsook negatieve berichten deelde je met uw fans.. Je was een super mens, gevochten tot het eind, velen kunnen daar een vb aan nemen! Rust zacht lieve Helen! Xxx
Levi Levi schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Ik zat op de middelbare school toen ik voor het eerst een van uw boeken las en er achter kwam dat u een vriendin was van mijn wiskunde lerares die boeken van leerlingen mee nam zodat u er een handtekening in kon zetten, want dat deed u met alle liefde. Mijn bewondering nam toe. Sommige mensen zagen uw boeken als boeken, maar ik zie ze als een manier om de werkelijkheid op tafel te leggen. De manier waarop u dat deed liet het goede en kwade in de mensheid zien. Ik hoop dat je in een betere plek bent en hebt kunnen bereiken wat je allemaal wilde doen. Ook wens ik de familie veel sterkte met dit verlies. Je boeken zijn wat je na laat in de wereld en voor de mensen die je echt gekend hebben zo veel meer, daar mag je ontzettend trots op zijn.
Wilma Wilma schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Afgelopen zondag net u boek gekregen vermist. Al die andere delen van u heb ik ook. Wat waren en zijn dat prachtige boeken die je zo in 1 dag uit leest. En maandag keek ik op fb en moest tot grote schrik lezen dat u bent overleden. Wat een verschrikkelijk nieuws . Ik kan het nog niet bevatten dat u op een te jonge leeftijd geen moest gaan. Kan nu maar 1 ding nog zeggen R.I.P Helenen Vreeswijk Voor alle nabestaanden en verder iedereen die u dierbaar bent eens ik veel sterkte, met dit grote verlies. Voor nu en in de toekomst.
Cindy Klaassen Cindy Klaassen schreef op 1 november 2016 om 11:57:
Helen wat schreef je prachtige boeken ik keek er altijd naar uit als er weer een nieuw boek van je uitkwam. Met plezier las ik ze uit. Rust zacht. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Laura Laura schreef op 1 november 2016 om 11:57:
Lieve Helen, Ik ben blij met alle boeken die ik van u heb mogen lezen. U bent en blijft mijn #1 schrijfster. De boeken zal ik zeker nog vaak lezen. Rust zacht lieve Helen. Heel veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen.
Rinske Rinske schreef op 1 november 2016 om 11:55:
Lieve Helen, dank je wel voor je fantastische verhalen. Ze dienen als voorbeeld voor velen. Ik heb je leren kennen als een warme, hartelijke vrouw en het was een voorrecht om met jou samen te mogen werken. Heel veel liefs.
Denise Denise schreef op 1 november 2016 om 11:55:
Een fantastische schrijver verloren. Door Helen ben ik geïnteresseerd geraakt in het politievak en ben daar nu ook naartoe aan het werken. Lees de boeken nog steeds met heel veel plezier. Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en kennissen van Helen.
Renee Renee schreef op 1 november 2016 om 11:55:
Wat een verschikkelijk nieuws gisteren. Ik ben vereerd dat ik heb mogen genieten van alle mooie boeken van u. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Rust in vrede helen.
Jessica Jessica schreef op 1 november 2016 om 11:54:
Lieve helen na een lange strijd nu de rust gevonden ik ben blij dat ik al u mooie verhalen gelezen heb En wens ik de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd voor altijd in ons hart
Keshia Keshia schreef op 1 november 2016 om 11:53:
Ook in Belgi├ź was je een hit. Je boeken staan allemaal in men kast. Het gaat dan ookheel raar zijn om mijn collectie niet meer te kunnen uitbreiden. Ik ga je verhalen en jouw gave voor het schrijven missen . Veel liefs en sterkte aan de familie
Ischa Ischa schreef op 1 november 2016 om 11:52:
Je boeken waren en zijn eigenlijk nog altijd een lichtje in de duisternis. Door uw boeken te lezen, heb ik mezelf gevormd, weet ik wat ik leuk vind en heb ik ook heel veel bijgeleerd. Je bent mijn grote voorbeeld en dat zal je ook altijd blijven! Ik hoop dat je nu kan rusten in vrede, dit verdien je echt. Heel veel sterkte aan de familie. Bedankt voor je bijdrage aan de literaire wereld!
Flore Tousseyn Flore Tousseyn schreef op 1 november 2016 om 11:52:
Uw boeken waren de enigste die mij intrigeerden. Uw boeken waren de enigste die ik las. Uw boeken waren de enigste die mij volledig van de wereld wegbrachten. Uw boeken waren de enigste die mij tot schrijven aanzetten. Ja, je leest het goed, ik schrijf 'u'. Waarom? U bent een legende. De hele wereld zal u missen. X