Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
605 berichten.
Marja Marja schreef op 1 november 2016 om 13:43:
Heel veel sterkte voor de nabestaanden met dit grote verlies. Ze was een geweldige schrijfster. Mijn dochters en ik hebben met heel veel plezier deze boeken gelezen
Chantal reuser Chantal reuser schreef op 1 november 2016 om 13:41:
Als eerste wil ik familie en vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit intens grote verlies...blij dat ik je persoonlijk gekent heb en heb met plezier je boefen gelezen...r.i.p
Lenie Lenie schreef op 1 november 2016 om 13:41:
Sterkte voor je nabestaanden en iedereen die je lief had..
Hannekekortekaas@hotmail.com Hannekekortekaas@hotmail.com schreef op 1 november 2016 om 13:40:
Mam, wil je een boek meenemen van Heleen Vreeswijk? Die schijft zulke goede boeken! Ook ik als moeder heb ze gelezen. Geweldig! Rust in vrede! Familie heel veel sterkte!
Ina stuifzand Ina stuifzand schreef op 1 november 2016 om 13:34:
Gecondoleerd met dit grote verlies, ik heb met veel plezier je boeken gelezen. Toen ik gisteren het bericht las schrok ik heel erg . sterkte aan de nabestaanden.
Floor Floor schreef op 1 november 2016 om 13:31:
Heel veel sterkte met het verlies. Ik heb alle boeken van haar.
Heidi Bierman Heidi Bierman schreef op 1 november 2016 om 13:28:
Als eerst gecondoleerd met dit grote verlies voor alle na bestaande, vindt het heel erg ! Heb genoten van al haar geweldige boeken... en nu nog steeds van het boek vermist! Zal het zeker gaan missen z'n goede schrijfster!! Heel veel sterkte voor de familie en na bestaande... ♡♡♡
Linda Kwakernaat Linda Kwakernaat schreef op 1 november 2016 om 13:27:
Wat ben ik blij dat ik jou en je boeken heb leren kennen. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte
Karen Karen schreef op 1 november 2016 om 13:26:
Toen ik het gisteren las kreeg ik tranen in mijn ogen. Mijn grote droom was van helen ooit eens te ontmoeten , mijn favoriete schrijfster, die mij steeds kon ontroeren met haar woorden. Deze droom is nooit uitgekomen. Ik zal altijd blijven denken aan helen als een sterke vrouw die veel heeft overwonnen en nooit heeft opgegeven. Nu heeft ze rust en ze heeft het verdient. Slaapzacht lieve helen en ontroer de mensen daarboven ook maar met je mooie woorden 💕
Yasmine Yasmine schreef op 1 november 2016 om 13:22:
Zo onverwacht is de stilte die je hier achterlaat. Dankje Helen, jouw boeken waren het begin van mijn liefde voor literatuur. Dankje voor het maken van mijn jeugd. Dankje voor alles! Jij bent weg, maar in onze harten en in jouw boeken zal jij verder leven. Rust zacht lieve Helen. Ik zal je missen Xox
Ellen Ellen schreef op 1 november 2016 om 13:21:
Ik heb Helen via de school waar ik werk leren kennen. Wat een bijzondere vrouw. Ik wens de nabestaanden veel sterkte.
Marjolein van Ziel Marjolein van Ziel schreef op 1 november 2016 om 13:17:
Gecondoleerd aan Rob en de meiden, familie en vrienden van Helen, met dit intens verdrietige verlies. Helen was een inspirerende vrouw met wie ik het grote genoegen had door Nederland te rijden om haar boeken onder de aandacht te brengen op scholen en in boekhandels. Ze was hartelijk, grappig en warm en ik ben erg dankbaar voor deze bijzondere tijd met haar. Altijd als ik Cher hoor, moest ik al aan Helen denken, en dat zal altijd zo blijven. Heel veel sterkte aan allen die zij nalaat.
Lisette Lisette schreef op 1 november 2016 om 13:14:
Voor vele onverwacht.. heel veel sterkte aan de nabestaanden voor het verwerken van dit enorme verdiet! We zullen haar niet vergeten!
Gonda Gonda schreef op 1 november 2016 om 13:14:
Voor de familie veel sterkte. Dank je wel voor het vele lees plezier die mij en mijn dochter hebt gegeven. Het uitkijken naar een nieuw boek gaan we zekker missen. Maar hoop dat je je rust gevonden heb. RUST Zacht. En nogmaals dank.
Linde Linde schreef op 1 november 2016 om 13:13:
Helen, jouw verhalen maakten mijn jeugd spannender. Met een zaklamp onder mijn dekbed las ik ontvoerd uit, bedankt voor deze mooie herinneringen. Rust zacht.
Kimberley Kimberley schreef op 1 november 2016 om 13:13:
Veel sterkte aan de familie en nabestaanden. Je zal gemist worden je was een superschrijfster. Ga nog een laatste keer genieten van jou boeken met vermist!!
Chantal Chantal schreef op 1 november 2016 om 13:08:
Ik ben erg geschrokken toen ik vanmorgen op Facebook las dat Helen overleden is. Ik wist natuurlijk dat het uiteindelijk zou gebeuren, maar het komt toch nog onverwacht. Door haar positiviteit en wilskracht vergat ik soms gewoon dat ze ziek was. Ik kende Helen niet persoonlijk, maar ben groot fan van haar boeken. Heel veel sterkte voor al haar nabestaanden. Rust zacht, lieve Helen!
Denise Denise schreef op 1 november 2016 om 13:05:
Als eerste wil ik de familie heel veel sterkte wensen met het verlies. Ook wil ik helen zelf bedanken voor de bijzondere boeken die zij heeft geschreven. Lieve helen rust zacht we zullen je missen.
Kirsten Kirsten schreef op 1 november 2016 om 13:04:
Rust zacht, lieve Helen. Bedankt voor de mooie woorden die je bij ons achterlaat. Sterkte aan de nabestaanden.
Tanneke pietersma Tanneke pietersma schreef op 1 november 2016 om 13:04:
Lieve helen, ik heb je boeken verslonden ! Tot het boek , de kick, ik kon het niet lezen, zo bang dat het je laatste boek zou zijn ! Afgelopen vrijdag ging ik googelen, en zag dat er nog 2 boeken waren die ik nog niet had ! Ik heb ze gelijk besteld , en eerst de kick gelezen , toen , vermist , wat een geweldig boek ! Ik stuurde je een mailtje zondag om je te vertellen hoe goed je boeken zijn en schreef dat ik hoopte dat het ondanks die klote ziekte toch ,,goed ,, met je ging ! Nu heb ik nog 1 boek van je ! Bloedbroeders , wetend dat dit echt de laatste is ! Je was een krachtige en optimistische persoonlijkheid ! Bedankt voor je pracht boeken ! Wij wensen Rob , Sabine en Jessica heel veel kracht en sterkte ! Dag lieve helen ! Xx