Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
1028 berichten.
Anouk Anouk schreef op 2 december 2019 om 14:15:
Zouden jullie contact op kunnen nemen met een andere schrijver om te kijken of hij/zij Helen’s meesterwerk vermist in de bergen toch nog af zou kunnen schrijven? Zo kunnen alle fans haar laatste werk ook bewonderen en meeleven. Het boek heeft geen afsluiting en dat zouden meerdere mensen graag willen hebben.
Imme Imme schreef op 24 november 2019 om 16:42:
Zelfs 3 jaar later wil ik jullie even condoleren, ik weet dat dit misschien word gezien als ongepast, maar zouden jullie contact op kunnen nemen met een andere schrijver om te kijken of hij/zij Helen’s meesterwerk vermist in de bergen toch nog af zou kunnen schrijven? Zo kunnen alle fans haar laatste werk ook bewonderen en meeleven. Als dat zou kunnen zou het echt fantastisch zijn. Helen, je was een fantastische schrijfster en wij zullen je altijd missen, rest in peace.
Marion Meester Marion Meester schreef op 23 september 2019 om 18:54:
Beste Helen, U zal altijd mijn favoriete schrijfster blijven. Bedankt voor alle mooie boeken en rust zacht.
Nila Nila schreef op 5 augustus 2019 om 23:36:
Weet iemand of Vermist nog een einde krijgt?
Lene Lene schreef op 18 april 2019 om 13:42:
Ik heb echt genoten van haar boeken en ik heb ooit een spreekbeurt gedaan over promille het is een prachtig boek bedankt Helen
Lisa Lisa schreef op 14 april 2019 om 12:26:
Hey Ik ga over een paar weken een boekenbeurt houden over het boek ontvoerd en je kan ook punten verdienen voor originaliteit heeft iemand nog een idee hoe ik die punten kan verdienen groetjes
René Oomen René Oomen schreef op 4 april 2019 om 12:52:
Af en toe kijk ik nog weleens op internet hoe het mensen vergaat die figureerden in een van mijn radiodocu's. Ik wist wel dat Helen ziek was maar ik schrok er toch wel van. Ik interviewde Helen bij haar thuis in 2011 voor mijn documentaire over stalking destijds. Ik vond het een heel aardige vrouw. Ik wil met alle liefde en plezier de docu opsturen naar iemand vd familie als daar belangstelling voor is. roomen@ziggo.nl Veel sterkte voor de familie, ook al is het nu alweer drie jaar geleden. René Oomen
seppe roels seppe roels schreef op 25 maart 2019 om 16:28:
Net gelezen dat helen overleden is in 2016 !!! ik was op zoek naar deel 2 van haar laatste boek maar niet bij stilgestaan dat er al een paar jaar geen boeken van haar verschenen waren... ik was een twintiger toen ik haar boeken las en een grote fan. Sterkte aan haar familie
Mireille Mireille schreef op 1 maart 2019 om 11:06:
Bij het samenstellen van quizvragen kwam ik op deze website. Ik schrok zonet dat Helen overleden is. Ik begon haar boeken te lezen toen mijn kinderen nog jong waren. Ik wou weten of het geschikte literatuur was voor 2 opgroeiende dochters. Uiteindelijk lazen mijn dochters en ikzelf al haar verhalen even graag. Bedankt voor de vele uren leesgenot. Een quizvraag over deze fantastische schrijfster komt nu zeker in de quizronde, literatuur.
Robert Robert schreef op 6 februari 2019 om 13:19:
Jeetje, geschokt en verbaasd was ik dat ik zojuist las dat Helen Vreeswijk is overleden. ik als iets oudere lezer buiten de doelgroep las haar boeken graag. En was altijd zeer onder de indruk van haar boeken. de thema's die ze gebruikte voor haar boeken de jeugd iets over te brengen en te leren over de soms gevaren van het leven etc. En ik bedacht me dat er al zo'n lange tijd geen nieuw boek meer verschenen is tot ik dit nieuws bericht las. verbaasd ongeloof en geschokt ben ik dan ook. mijn gedachten en medeleven gaat dan ook uit naar de familie en alle nabestaande. wat een vreselijk gemis moet dit zijn.
Jill Jill schreef op 31 december 2018 om 13:27:
Weet iemand of Vermist nog een deel twee krijgt?
Sophie Sophie schreef op 28 oktober 2018 om 14:15:
Wat schrok ik toen ik las dat Helen Vreeswijk overleden is. Heel erg zonde en vreselijk nieuws om te lezen! Helen schreef geweldige verhalen en mede door haar boeken, ben ik ook gaan schrijven. Helen is een inspiratiebron voor mij geweest en wat is het jammer dat we niet meer kunnen genieten van haar fantastische verhalen en boeken. Ik wens familie en vrienden erg veel sterkte toe! (Nog steeds, 2 jaar verder)
Adinda Slingerland Adinda Slingerland schreef op 15 oktober 2018 om 14:52:
De boeken van Helen Vreeswijk spreken mijn leerlingen "vreselijk" aan. Ze vinden het ook erg interessant om iets over de achtergrond van de schrijfster te horen. Ze raden de titels aan elkaar aan en zijn onthutst als ze horen dat Helen zo jong is overleden. Ze zal m.i. niet snel in de vergetelheid geraken en ik blijf haar werk zeker promoten!
(voor)lezende juf (voor)lezende juf schreef op 11 oktober 2018 om 08:46:
Zo onwerkelijk dat er al bijna 2 jaar voorbij is. Hoewel ik al geruime tijd buiten de doelgroep val heb ik alle boeken wel gelezen. Bovendien vallen mijn leerlingen nog wel in de doelgroep. Haar schrijfstijl is er één waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Buiten het feit dat het een ontzettend lief mens was is dit een schrijfster waarvan het elke dag opnieuw zonde is dat we het tegenwoordig zonder haar moeten doen. Hopelijk hebben de nabestaanden ondertussen wat rust kunnen vinden, voor zover mogelijk. Ze was en is geliefd!
Yvonne Yvonne schreef op 23 september 2018 om 18:10:
Helen, Ik heb het boek Vermist net uit en lees dat er een vervolg zou komen. Ik kan het echter nergens vinden. Is hij al uit?
anoniem anoniem schreef op 14 september 2018 om 17:06:
Helen, ik wil gewoon even zeggen dat ik door jouw boeken, lezen ben beginnen leuk vinden. Ik hoop dat je nog veel boeken gaat schrijven, want ik heb veel leesplezier door deze geweldige boeken. Het zijn de beste die ik ooit heb gelezen en de onderwerpen zijn zo leuk om een boek over te schrijven.
josti josti schreef op 6 september 2018 om 09:36:
erg leuke boek hoor wel jammer van deel 2 dat nooit meer kwam
anoniem anoniem schreef op 25 augustus 2018 om 11:03:
Ik leef met de familie mee. De boeken die ik heb gelezen waren super! Ook ik ben net klaar met het lezen van 'vermist'. Ik wou zo graag het einde van het boek lezen. Nu weet ik niet hoe het afloopt. Erg jammer!
Marielle Marielle schreef op 10 augustus 2018 om 13:55:
Erg jammer dat er nooit een vervolg is gekomen op het boek "Vermist'. Ik weet niet of iemand mij kan helpen, maar ik ben opzoek naar het boek Vermist. Ik wil hem graag een tijdje lenen of ergens goedkoop kopen. Want zoals Helen zei:"Vier het leven en vecht voor je dromen". Ben ik bezig met mijn eigen vervolg versie van 'Vermist in de bergen'.
Bettie Bettie schreef op 26 juli 2018 om 17:17:
Dank je wel voor al het leesplezier dat je ons gegeven hebt.