Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
914 berichten.
Chantal mulder Chantal mulder schreef op 16 november 2016 om 21:01:
Ik heb alle boeken met heel veel plezier meerdere keren gelezen en er zullen nog vele keren volgen. Heel veel sterkte voor de nabestaande. Helen rust zacht.
Hans Verbaas Hans Verbaas schreef op 16 november 2016 om 19:39:
Helen Vreeswijk-Resmann overleden 31-10-2016 in memoriam: Nog slechts enkele weken geleden ontving ik het bericht dat het slecht ging met Helen, maar dan verwacht je niet meteen dat de het zo snel al zal aflopen want een mens blijft altijd hoop houden en Helen was een vechter tot het einde toe. Deze week heb ik nog een brief aan haar geschreven waarin ik mijn bewondering heb geuit voor deze dappere vrouw. Die brief zou ik vandaag verzonden hebben ware het niet dat ik op het allerlaatste moment werd verwittigd dat Helen er inmiddels niet meer is. Dit bericht bedroefd mij zeer, maar vergeten zal ik deze hartelijke en optimistische dame nimmer, zo lang ik als oldtimer nog te gaan heb. Mijn medeleven gaat uit naar haar altijd vrolijke echtgenoot Rob en hun beide dochters die haar node zullen missen. Haar meeslepende boeken hebben voor mij nu een grote meerwaarde gekregen maar helaas stopt ook haar pen. Rust in vrede! Hans Verbaas (A1).
Anique Anique schreef op 16 november 2016 om 15:37:
Helen, bedankt voor alle geweldige en spannende boeken. je bent en blijft mijn favoriete auteur. Ik zal je boeken altijd blijven lezen. Rust zacht en heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Sascha Sascha schreef op 16 november 2016 om 00:11:
Helen, bedankt voor al je mooie spannende boeken! Je hebt mijn dochter eindelijk enthousiast weten te krijgen voor het lezen! Wat verdrietig dat we niet nog meer van je hebben kunnen genieten. Rust zacht!
Angeline van den Nieuwenhuizen Angeline van den Nieuwenhuizen schreef op 15 november 2016 om 18:52:
Wat een onverwachts, droevig bericht! Helen, bedankt voor alle interessante, uitdagende lezingen op onze school. Je wist je boeken op deze manier nog dichter bij de leerlingen te brengen. Leerlingen én docenten hebben hiervan genoten. We zullen je missen!
Sandra Weyers Sandra Weyers schreef op 15 november 2016 om 18:02:
Lieve Helen, ik had nooit voor mogelijk gehouden dat je fan kon worden van een schrijver, dat ging mij een brug te ver. Tot ik jou eerste boek las! Ik was meteen verkocht! Alles wat van jou uitkwam, ligt nu in mijn kast. Mijn dochter leest ze nu ook en is absoluut geen boekenwurm. Bedankt voor de fijne uren die we mochten beleven door jou gave! We doen ze nooit weg! Het ga je goed daar in die andere wereld, vergeten wordt je hier nooit!
Cassey Cassey schreef op 13 november 2016 om 16:54:
Liefste Helen, Eerst en vooral het ga je goed daarboven. Ik las nooit graag boeken, maar jouw boeken waren een uitzondering, jouw boeken zijn de enigste boeken, die ik kon uitlezen. Dank voor de mooie boeken. U was een prachtvrouw! veel liefs Cassey
Els Els schreef op 12 november 2016 om 23:03:
Pas toen ik jouw boeken in kocht voor de VMBO schoolbibliotheek, kreeg ik leerlingen, die de dunst mogelijke boeken kwamen lenen omdat het moest voor een cijfer, met plezier aan het lezen . En jouw boeken waren allerminst dun! Ik zal jouw pennevruchten missen. Rust zacht ,lieve Heleen.
hoop hoop schreef op 12 november 2016 om 17:40:
heel goede boeken rus zacht
bracha bracha schreef op 12 november 2016 om 17:32:
veel vsn mijn leerlingen genoten enorm van je boeken. Ik zal ze blijven stimuleren je prachtige verhalen te lezen
Liesbeth Rensen Liesbeth Rensen schreef op 12 november 2016 om 14:32:
Ik wil hierbij jullie allemaal condoleren met het verlies van Helen. Ik kende haar nog van de CRI tijd op de Dacty . Ze was een fijne collega waar je altijd mee kon lachen. We gebruiken nog steeds haar striptekeningen want ook daar was ze goed in. Ik ben blij dat ze via haar boeken er altijd zal zijn. Heel veel sterkte met het verlies van deze sterke vrouw!
Linda, Jan en Robin. Linda, Jan en Robin. schreef op 12 november 2016 om 12:14:
Lieve Jessica, Vreselijk om te horen dat je zo jong al je moeder verliest. Zo oneerlijk. Ik hoop dat je net als wij met Edward, een fijne laatst tijd hebt gehad met je moeder zodat je daar met goede herinneringen aan terug kunt denken. Wat zal je haar missen, maar geloof me dat er een tijd komt dat de pijn minder wordt en dat je kunt terug denken aan de fijne tijd die je met je haar hebt beleefd. Ook wil ik je nog bedanken dat je bij Edward afscheid kwam nemen. Het heeft me echt goed gedaan. Jan , Robin en ik wensen jou, je zus en vader heel veel sterkte en kracht toe! Groetjes Linda xxx
Rick Zeedijk Rick Zeedijk schreef op 12 november 2016 om 08:25:
Beste familie, Bij deze willen wij u condoleren met het verlies van Helen. Wij wensen u in de komende tijd veel sterkte om dit gemis te verwerken Team Rick Zeedijk
Heidi Heidi schreef op 12 november 2016 om 00:08:
Rust zacht Helen. Dank je wel voor alle uren leesplezier. Veel sterkte aan iedereen die haar in het hart draagt.
Dafna Dafna schreef op 11 november 2016 om 16:23:
Dag lieve helen bedankt voor al je prachtige boeken en verhalen. Rust zacht.
Mariska Mariska schreef op 11 november 2016 om 15:49:
Zoals ik op ga in de boeken van Helen Vreeswijk heb ik niet zo snel. Het spreekt me heel erg aan hoe ze de situatie vanuit meerdere personages belicht. Ik wens haar familie en vriendenkring heel veel sterkte toe met dit zware verlies.
Larissa Larissa schreef op 11 november 2016 om 14:10:
Wat heb ik genoten van jouw boeken! Echt geweldig. Rust zacht en veel sterkte aan de familie en vrienden.
ann ann schreef op 11 november 2016 om 11:04:
van het eerste boek dat ik las loverboys tot het laatste boek vermist was ik fan je was een geweldige schrijfster!
Kelly Kelly schreef op 10 november 2016 om 22:26:
Een prachtige vrouw en een schrijfster minder in de wereld... Het zal voor alle lezers een gemis zijn... Helen blijft mijn favoriete schrijfster! Veel sterkte aan familie en vrienden...
Sterre Hurkens Sterre Hurkens schreef op 9 november 2016 om 19:47:
fantastisch vrouw & geweldige boeken