Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
914 berichten.
Caroline Caroline schreef op 9 november 2016 om 19:35:
de boekenbeurs in antwerpen, het evenement in de herfst... de plaats waar ik je al paar keer mocht ontmoeten... dit zal nooit meer hetzelfde zijn! je was zo'n lieve warme vrouw. rust zacht lieve Helen. ik ga nog met plezier je boeken (her)lezen x
Frauke Van Kerckhove Frauke Van Kerckhove schreef op 9 november 2016 om 17:15:
Beste Ookal heb ik je nooit gezien, heb ik nooit je mooie lach kunnen horen, ik zal je missen! Je was bij uitstek mijn favoriete auteur, je verhalen boeiden me keer op keer. Ik zal nooit vergeten wat je allemaal gedaan hebt voor ons, je fans en al de tijd die je daarin gestoken hebt! Ik wens je familieleden en vrienden veel sterkte toe, meer kan ik helaas niet zeggen.
Hilde Theunis Hilde Theunis schreef op 9 november 2016 om 00:38:
Beste schrijfster ooit. Dank je wel voor uren leesgenot. Ik zal je boeken blijven koesteren. Veel sterkte aan de nabestaanden.
Corry van Assema Corry van Assema schreef op 8 november 2016 om 02:20:
Helen bezocht jarenlang de schrijversdag van onze school. Ze was een graag geziene gast met haar crime-scene-presentatie. Leerlingen hebben er van genoten en het bracht hele groepen tot het lezen van haar boeken. Een prestatie van formaat want de eenvoudige Rotterdamse leerling gaat niet zomaar boeken van honderden pagina's lezen. Ik ontmoette Helen voor het laatst op de jonge-jury-dag van 2015, al heel kwetsbaar. Ik bewonderde dat ze het kon opbrengen en had ook veel waardering voor collega's van haar zoals Anna Woltz die haar ondersteunden op die dag. Ik zal Helen missen!!
Tessa van Verk Tessa van Verk schreef op 7 november 2016 om 21:11:
Omdat uw werk mede verantwoordelijk is geweest dat ik zelf ben gaan schrijven. Een gemis in de Nederlandse taal. Rust zacht, lieve Helen. Gecondoleerd aan alle nabestaanden en fans.
Martine Devisscher Martine Devisscher schreef op 7 november 2016 om 21:03:
Ik werk als leerkracht Nederlands in een instelling voor geplaatste minderjarigen in Beernem/België. Ik had de eer en het genoegen om Helen te ontmoeten toen ze tijdens een projectweek 'Het Boek" op uitnodiging naar de instelling kwam, samen met Dirk Bracke, om te vertellen over haar boeken en over het boek dat ze samen met Dirk Bracke had geschreven : "Over the edge". Het was een beklijvende lezing die een diepe indruk naliet op alle aanwezige jongeren. Ik denk met groot respect terug aan haar gedrevenheid en verhaalkunst. Aan de familie bied ik mijn oprechte deelneming aan.
Rivka Rivka schreef op 7 november 2016 om 19:37:
Ik vind het echt verschrikkelijk dat ze is overleden. Geweldige schrijfster en geweldige vrouw. Had haar graag willen ontmoeten. Sterke gewenst aan de familie. Zal nooit stoppen met het lezen van haar boeken
fam. Visser fam. Visser schreef op 7 november 2016 om 19:28:
Lieve familie, onze oprechte deelneming met dit grote verlies. We zullen haar schrijven en gezellige contact missen. We wensen jullie de komende tijd veel sterkte toe.
Sonja crousen Sonja crousen schreef op 7 november 2016 om 19:26:
Bedankt voor al je spannende verhalen, ik heb van je genoten! Rust zacht..
Sara Sara schreef op 7 november 2016 om 19:20:
Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden van deze prachtige schrijfster.
Yana Pijnenburg Yana Pijnenburg schreef op 7 november 2016 om 17:10:
Mijn oprechte deelneming aan al de familieleden, vrienden en kennissen van Helen. Ik zal zeker Helen haar schrijftalent missen, ik was en ben nog altijd een grote fan van haar!
marcel hendriks marcel hendriks schreef op 7 november 2016 om 16:35:
Oprechte deelneming van dit grote verlies. Via kennis boeken van haar gelezen. Tjonge wat zullen we haar kwaliteiten missen! Heel veel sterkte gewenst..
Jose van den Elsen Jose van den Elsen schreef op 7 november 2016 om 15:37:
In de allereerste plaats een groot verlies voor fam.en vrienden gecondoleerd allemaal. Maar ook voor ons trouwe lezeressen wij zullen haar in iedergeval missen als een talent vol schtijfster.
Leen Rosseel Leen Rosseel schreef op 7 november 2016 om 13:36:
Mijn oprechte deelneming met het verlies! Het is een groot verlies in de schrijvers wereld! Ik hou van haar boeken en zal deze dan ook blijven lezen en doorgeven aan mijn kinderen en omgeving wat een geweldige schrijfster Helen was! Sterkte aan de familie en alle mensen rondom haar!
Maja en Marijke Klein Maja en Marijke Klein schreef op 7 november 2016 om 09:23:
onze oprechte condoleances aan de familie, wat waren de boeken mooi en spannend, ook al ben ik zelf 56 jaar, las de boeken in een adem uit en mijn dochter was ook groot fan, sterkte voorde familie om dit grote verlies te dragen
Chantal j. Chantal j. schreef op 7 november 2016 om 05:57:
Lieve helen, Je boeken waren geweldig! Op het puntje van mijn stoel zat ik vaak te lezen. Je antwoorden altijd als ik je een privé berichtje stuurde, zo ook over deel 2 van vermist.. ik hoop dat je daar boven je rust vind geen pijn of vermoeidheid meer. ik zal met plezier je boeken steeds overnieuw lezen! Rust zacht helen.
Fabienne en Morgane - Gent - Belgie Fabienne en Morgane - Gent - Belgie schreef op 6 november 2016 om 19:28:
Jij was zo lief op de boekenbeurs 2 jaar geleden, foto's, hantekening, persoonlijk materiaal voor de spreekbeurt over jou, niks was je te veel. We gaan jou en je boeken zo hard missen. Maar je zal voortleven jn ons hart en door de tranen van verdriet zal een glimlach van de herinnering verschijnen. Sterkte aan de ganse familie en bedankt Helen om ons te 'leren' lezen x
Carine Carine schreef op 6 november 2016 om 18:56:
Ik ga je boeken echt missen...maar nog meer de persoon die ze schreef. Je bent een super toffe madam... ga je missen Helen vreeswijk
Ilse Jonker Ilse Jonker schreef op 6 november 2016 om 18:27:
Net je laatste boek gelezen en nu zie ik dit verschrikkelijke bericht. Ik heb alles gelezen en laat mijn lln in het vmbo ook al je boeken lezen. Eindelijk boeken die de kinderen graag lezen. Wat een verlies in de schrijverswereld. Bedankt voor al je mooie boeken
Hannah Gerritsen Hannah Gerritsen schreef op 6 november 2016 om 13:54:
Ik heb al je boeken op mn boekenplank staan. Loverboys was het eerste boek dat ik van je las en gelijk was ik fan van je geworden. Wat een geweldige verhalen heb je geschreven. Het heeft mn droom om bij de recherche te werken en mijn liefde vergroot! De boeken zijn nu nog waardevoller geworden. Bedankt! Heel veel sterkte met dit verlies.