Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Anna Anna schreef op 8 mei 2017 om 18:03:
Lieve familie, vrienden & mensen die dicht bij haar stonden. Jullie mogen trots zijn op Helen! Ik ben net begonnen met haar boeken en vindt ze helemaal geweldig! Wat een schrijfster. Ik heb het boek ontvoerd gelezen en heb hier iets uit geleerd: geef de hoop niet op en vier het leven iedere dag weer. Ik heb gewoon geen woorden voor dit nieuws, en lees nu net pas dat Helen er niet meer is. Jullie mogen trots op haar zijn. Denk goed aan haar advies en vier het leven en vecht voor je dromen. Anna (anoniem)
Willemijn Willemijn schreef op 4 mei 2017 om 13:52:
Hartstikke veel sterkte aan de nabestaanden! Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te laten gaan, maar het is beter zo. Helen heeft lang gestreden en ik ben trots op wat ze heeft bereikt in haar carriĆØre als schrijfster.
Emma en Diede Emma en Diede schreef op 4 mei 2017 om 13:50:
Beste nabestaanden van deze geweldige schrijfster. We vinden het heel erg dat ze is overleden aan borstkanker waartegen ze ruim zes jaar heeft gevochten. Helen heeft ontzettend leuke boeken geschreven en wij zijn blij dat wij die allemaal nog een keer kunnen lezen. Maar helaas komen er geen nieuwe boeken, daarom hebben wij een verhaal bedacht voor een nieuw boek als eerbetoon. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke periode.
Marielle Marielle schreef op 18 april 2017 om 15:40:
Gecondoleerd en veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen. Ik lees met veel plezier haar boeken. Jammer dat er geen nieuwe meer mogen komen... Nogmaals veel sterkte!
Oumaima Oumaima schreef op 12 april 2017 om 17:35:
Beste nabestaanden van deze dierbare schrijfster. Ik las altijd de boeken van Helen Vreeswijk. Ik heb ze allemaal gelezen. en wat kon zij goed schrijven. Door haar ben ik begonnen met boeken schrijven. Ik vond het heftig toen ik van mijn Nederlands docente hoorde dat ze was overleden. Mijn idool, zomaar, weg. Uit respect voor haar schrijf ik nu een boek. Veel sterkte voor de nabestaanden. Groetjes, Oumaima 15 jaar Veenendaal
diede en emma diede en emma schreef op 10 april 2017 om 12:58:
we vinden het heel jammer dat we deel 2 van vermist niet meer kunnen lezen. ook vinden we het heel jammer dat je bent overleden. daarom gaan we op school een verhaallijn schrijven voor een nieuw boek dat jij zou hebben geschreven en dit presenteren aan de klas. šŸ™‚ groetjes Emma en Diede
Max en nicole Max en nicole schreef op 17 maart 2017 om 19:43:
Lieve rob, Max was vandaag (17/3/2017) op het ministerie en kreeg te horen dat Heleen was overleden. Wij waren zeer geschokt door dit in verdrietige bericht en wensen jou en de meiden heeeeeeeel veeeeeeel sterkte toe bij dit grote verlies. Heleen had een geweldig talent en heeft gelukkig haar succes mogen vieren. Dit neemt niet weg dat zij veel te jong is gegaan. Rob, nogmaals vel sterkte gewenst. Groet Max en Nicole d'Ancona
Aline Aline schreef op 4 maart 2017 om 18:14:
Vandaag weer een boek van jou uitgelezen. Je bent al 4 jaar mijn favoriete schrijfster en jouw boeken zijn altijd zo goed geschreven. Ik kan nooit stoppen met het lezen van jouw boeken! Door deze boeken met politiepersonages wil ik zelf later ook bij de politie werken. Veel sterkte aan de nabestaanden, Helen is iemand om trots op te zijn!
yana yana schreef op 4 maart 2017 om 15:52:
rust zacht helen. je boeken zijn prachtig
Kaily van de leest Kaily van de leest schreef op 2 maart 2017 om 16:58:
Als tiener, maar vooral nu als docent vind ik jou boeken het meest aangrijpend. Ik raad ze aan iedereen aan. Sterkte aan de familie. Rust zacht, Helen
Melanie ketelaar-meijer Melanie ketelaar-meijer schreef op 1 maart 2017 om 22:22:
Wat verschrikkelijk om te lezen en ik had uw vandaag precies een privĆ© bericht na helen gestuurd om te vragen hoe het ging😢Het doet me pijn om te lezen dat ze is overleden want het was een top vrouw en zal altijd aan haar denken!!! Rip lieve helen.
Ivannah Rietkerk Ivannah Rietkerk schreef op 1 maart 2017 om 22:04:
Je bent een artist op het gebied van schrijven.... ik zal je verhalen missen. Rust zacht.
Joelle Van Releghem Joelle Van Releghem schreef op 1 maart 2017 om 19:51:
Ik heb al jou boeken, nog eentje moet ik lezen. Ik werd altijd meegesleept in jou verhalen en hebben me zelfs veel bijgeleerd. Ik heb veel teruggeken op jou boeken toen ik in de pubertijd zat. Ik heb je vorig jaar nog gezien op de boekenbeurs en dat was nu echt iets wat ik heel graag wou. Lieve Helen, rust zacht daarboven. Bedankt voor u goede raad!
Pascalle Pascalle schreef op 1 maart 2017 om 18:17:
Alle boeken van jou gelezen en wel vaker dan Ć©Ć©n keer en dat blijf ik ook doen. Niemand kan en zou ooit zo goed als jou kunnen schrijven Helen! Door jouw boeken ben ik een stuk wijzer geworden. Door jou wist ik bijvoorbeeld op een jonge leeftijd al toen een man in een busje mij lastig viel dat ik het kenteken moest onthouden. Daarna had ik dat aan mijn ouders verteld en hun hebben de politie opgebeld en het kenteken doorgegeven die ik had opgeschreven. Dankzij jouw boeken is deze man genoteerd bij de politie. Erg bedankt voor de wijze levenslessen Helen ! Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden , Helen is een vrouw om trots op te zijn!
Marije Klein Marije Klein schreef op 1 maart 2017 om 16:20:
We leerden elkaar nog maar net kennen, ook al spraken we elkaar al jaren. Jouw manier van verhalen vertellen zal altijd ongeƫvenaard blijven.
Renate Renate schreef op 1 maart 2017 om 14:46:
Wat was je een goede schrijfster, als je aan jou boeken begint met lezen kan je niet meer stoppen!! Ik heb ze allemaal in mijn kast staan en raad iedereen aan jou boeken te lezen, zo jammer dat jij er niet meer bent, heel veel sterkte vandaag voor de nabestaande
Wendy Wendy schreef op 1 maart 2017 om 13:29:
Je boeken verslonden en herlees deze nog regelmatig. Een eerste verjaardag niet kunnen vieren is zwaar voor de nabestaanden. Ik hoop dat zij troost vinden uit alle reacties vandaag. Sterkte voor allen.
Trudy Lanckohr Trudy Lanckohr schreef op 1 maart 2017 om 12:52:
Bedankt wat je voor mij en mijn kids betekent hebt en nog steeds betekend. Helene je zult in vele harten voortleven. Bouw maar een knalfuif daar waar je nu bent. Gefeliciteerd dikke knuffel.
Laura Laura schreef op 1 maart 2017 om 11:06:
Wat in ons hart is door jou en van jou geraken we nooit kwijt.
Ines Ines schreef op 1 maart 2017 om 10:58:
Jij hebt, met je prachtige boeken, mijn wereld verruimd. Daarvoor ben ik je dankbaar. Veel sterkte aan de nabestaanden.