Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
914 berichten.
Daphne Posthuma Daphne Posthuma schreef op 4 november 2016 om 13:54:
Lieve Helen, Je vechtlust, je optimisme, je schrijftalent: ik zal het allemaal gaan missen. Rust zacht lieve Helen, rust zacht geweldig goed mens.
Peter Peter schreef op 4 november 2016 om 11:03:
Dag lieve schoonzus. Je wordt hier verschrikkelijk gemist, zowel door je lezers als door je familie. We zijn vreselijk trots op je wat je hebt bereikt. Je zal door je boeken eeuwig in onze gedachten en harten zijn.
mariska mariska schreef op 4 november 2016 om 10:24:
Dag lieve mevr Vreeswijk.
H2G meiden H2G meiden schreef op 4 november 2016 om 10:06:
Wij hebben 16 november een presentatie over u we waren informatie aan het zoeken en zagen dit vervelende bericht.... Heel veel Sterkte We doen nu beter ons best voor jullie! We zullen u missen.
Chanel Chanel schreef op 3 november 2016 om 21:50:
We zullen u missen alle verhalen waar je ons in trekte. We gaan je missen. Worden getagt in een bericht om te zien dat je er niet meer bent. Met tranen in de ogen schrijf ik dit. We zullen je missen. Ik die al je boeken heb gekocht om ze te laten signeren. Waak op je lezertjes van daar boven. Veel liefs! ❤
Saskia Saskia schreef op 3 november 2016 om 20:30:
Ik heb alle boeken van Helen gelezen en van allemaal genoten! Ik kon Helen niet persoonlijk maar had via Facebook wel eens contact met haar, toen mijn oudste zoon zijn boekbespreking deed over één van Helen's boeken, kregen we nog een lief berichtje van haar! Een bijzonder sympathieke vrouw! Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met dit enorme verlies!
Janneke Janneke schreef op 3 november 2016 om 19:20:
Wat ben ik geschrokken, toen ik hoorde van het overlijden. Ik denk aan de geweldige presentaties die Helen verzorgde in de aula. De jeugd laten kennis maken met vingerafdrukken, met politiewerk, met haar spannende boeken. De jongeren wilden dat ze door zou blijven vertellen. Haar boeken zijn mateloos populair. Wat erg. Ik bedank Helen voor haar inzet, voor degene die ze voor ons is geweest. Ik wens haar familie heel veel sterkte. Ook wij missen haar
Lea en Tilly namens het Literair Café Hulst Lea en Tilly namens het Literair Café Hulst schreef op 3 november 2016 om 19:15:
Helen Vreeswijk deed een aantal jaren geleden mee aan het Literair Café in Hulst. Haar lezingen waren boeiend en de leerlingen luisterden graag naar haar enthousiaste verhalen over haar werk. Samen met Dirk Bracke schreef zij het boek ‘Over the edge’, waarin wij en Hulst een rol speelden. Tot onze spijt kon ze door haar ziekte helaas niet meer naar ons komen. Wij zijn blij dat we haar mochten leren kennen. Onze oprechte deelneming. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe. Namens het “Literair Café Lea en Tilly
Lucinda Lucinda schreef op 3 november 2016 om 16:54:
Ik was een grote fan van je. Ik heb al jouw boeken in mijn boekenkast staan. Ik las ze graag maar mijn moeder ook. Ik kende je niet persoonlijk maar wat een gemis laat je achter. Sterkte voor familie en vrienden.
maroesjka emily en leenthe maroesjka emily en leenthe schreef op 3 november 2016 om 15:47:
al je boeken hebben we gelezen, ik als moeder, om te leren wat er speelt bij de jeugd en mijn kinderen heb ik ze laten lezen als waarschuwing wat er in de werels te koop is. we genoten van ze van allemaal, dank je wel daarvoor
Wilma Wilma schreef op 3 november 2016 om 13:58:
Eén vcan de meest gelezen en geliefde schrijfsters in onze schoolmediatheek. Je zult blijven voortbestaan in je boeken.
Izabel Collin Izabel Collin schreef op 3 november 2016 om 12:07:
Je was één van de grootste jeugdschrijvers en je zult nooit vergeten worden. Je zit in ons hart en dragen je boeken mee in ons verdere leven. We zullen je heel hard missen en ik hoop dat je nu in een betere wereld bent terecht gekomen.
Charella Charella schreef op 3 november 2016 om 08:30:
Lieve Helen, Ik ben erg geschrokken van het nieuws dat jij er nu niet meer bent. Je bent nog steeds een groot voorbeeld voor mij. De laatste jaren leerde ik je kennen als een krachtige vrouw met veel humor. Jouw boeken zullen altijd een speciale plek in de kast houden, zodat je niet wordt vergeten.
Rob Rob schreef op 3 november 2016 om 01:45:
Lieverd, ik hoop dat je nu je rust gevonden hebt. Moedig heb je je ziekte gedragen, maar je had niets meer te geven. Kijk naar wat je hebt achtergelaten, wat ben ik daar trots op! Voor altijd blijf je in mijn hart gesloten.
Meisje Meisje schreef op 2 november 2016 om 22:36:
Heel veel sterkte de mensen die dr persoonlijk kende. Rust zacht Helen >3
Nancy Nancy schreef op 2 november 2016 om 22:15:
Helen, mijn favoriete schrijfster, rust zacht. Familie en vrienden, veel sterkte.
Geesje Geesje schreef op 2 november 2016 om 21:38:
Even sprakeloos, waarom? Gaat er door me heen, de strijd verloren. IK ga je als mens missen en ook je pakkende verhalen. rust zacht helen........
Karin Karin schreef op 2 november 2016 om 21:23:
Heel veel sterkte voor de familie .
Agnes Agnes schreef op 2 november 2016 om 21:11:
Verschrikkelijk dat Helen er niet meer is! Ik vind haar een geweldige vrouw en een super schrijfster. Al haar boeken heb ik verslonden. Ik zal haar missen! Heel veel sterkte gewenst aan haar familie en vrienden.
Eva Eva schreef op 2 november 2016 om 20:15:
Fantastische schrijfster! Sterkte aan Familie & Vrienden.