Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
517 berichten.
Joop Sneeks Joop Sneeks schreef op 7 oktober 2017 om 12:43:
Helen je boeken waren tof ik ga ze missen
Fajah Fajah schreef op 3 oktober 2017 om 13:50:
ik ga u missen!!!
Marieke Marieke schreef op 24 september 2017 om 19:39:
Lieve Heleen, het was een paar weken voor uw overlijden dat ik begon met het lezen van uw boeken, en ik had vermist net uit toen ik hoorde dat u was overleden, ik zal me altijd blijven afvragen hoe het zal aflopen met Anouk en haar vriendinnen. Maar daardoor zal ik me u altijd blijven herinneren.
Nathalie roorda Nathalie roorda schreef op 21 september 2017 om 15:09:
Lieve helen, uw boeken zijn zo geweldig en zo mooi geschreven. Ik heb ze bijna allemaal al uitgelezen en ik ben van plan om ze daarna nog een keer te lezen. Toen ik hoorde dat u overleden was, was ik geschokt ik wist wel dat u ziek was maar toch. Ik hoop (en zelfs ondanks de ziekte) dat u een geweldig leven gehad heeft en ik leef mee (nu nog) met uw familie. (Ik weet het ik ben best heel laat met schrijven maar ik wist niet wat en toen ik het wist was ik het vergeten, sorry).
Denise Ebeltjes Denise Ebeltjes schreef op 20 september 2017 om 16:30:
Lieve Helen, 10 jaar geleden begon ik met het lezen van jouw boeken. Loverboys was het eerste boek en ik raakte in de ban van jouw schrijfstijl. Ik was met mijn 13 jaar in het begin van de puberteit en jouw boeken hebben mij meegeholpen om te denken aan eventuele situaties die konden gebeuren in deze fase en hoe ik ze kon voorkomen. Afgelopen zaterdag kwam ik in de bibliotheek Vermist tegen. Wat was ik blij! Een nieuw boek van jou! In 3 dagen heb ik hem uitgelezen en zocht direct naar het tweede deel. Tot ik op deze pagina terecht kwam. Mijn hart brak, ik heb één van mijn favoriete schrijfsters verloren. Maar jouw familie, moet door nog meer pijn gaan. Ik wens hen daarom ook allle sterkte, liefde en kracht toe. Rust zacht Helen.
Sam van Oosterhout Sam van Oosterhout schreef op 17 september 2017 om 11:32:
Helen Vreeswijk had leuke Spannende boek zal ze missen
Renske Renske schreef op 18 augustus 2017 om 15:19:
Wat een ontzettend droevig bericht. Gecondoleerd en sterkte gewenst voor alle nabestaande. Ik heb altijd genoten van uw boeken. U heeft mij geholpen om mijn droom carrière te vinden. Daarvoor ben ik u zeer dankbaar!
Esra Esra schreef op 15 augustus 2017 om 11:51:
Gecondoleerd. Een geweldige schrijfster.
Marieke Marieke schreef op 2 augustus 2017 om 00:02:
Helen, ik heb altijd genoten van jouw boeken. Door jou wilde ik ook gaan schrijven. Je bent nog steeds mijn idool. Rust zacht Helen.
Isebel Isebel schreef op 11 juli 2017 om 21:01:
we gaan je zo missen helen. je boeken waren een inspiratie voor mij
E. E. schreef op 11 juli 2017 om 20:59:
Ik heb net gelezen dat Helen Vreeswijk is overleden. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden. Helen was een geweldige schrijfster die zulke goede boeken schreef dat ik, en ik denk vele anderen, haar boeken in één keer uit lazen. Ze schreef op een geweldige manier over onderwerpen die nu nog steeds moeilijk bespreekbaar zijn, zoals loverboys en drugsgebruik. Haar boeken hebben mij aan het nadenken gezet en hierdoor zal ik in het vervolg beter nadenken over de gevolgen die bepaalde keuzes kunnen hebben. We gaan haar en haar geweldige boeken en schrijfstijl erg missen maar voor mij blijft ze één van de beste schrijfsters van Nedeland. Xxx E
Jill Jill schreef op 30 juni 2017 om 19:19:
echt heel veel sterkte met jullie verlies ik heb echter 1 vraagje ik heb haar nieuwe boek gelezen maar komt er ook nog een vervolg die gemaakt word door een andere schrijfster of heeft ze al deze geschreven maar nog niet uitgegeven (vrijgegeven) ik zou dit heel graag willen weten
Roos Roos schreef op 22 juni 2017 om 21:36:
Ik lees nu net, dat Helen is overleden. Wens haar familie en nanestaanden veel sterkte toe. Jammer dat er niet nog meer boeken van haar gaan verschijnen. Heb genoten en geniet nu nog van haar boeken. Een spergoede schrijfster, waarvan je haar boeken soms in 1x wilde uitlezen!! Sterkte..
Sherry Sherry schreef op 18 juni 2017 om 21:38:
We missen je nog steeds.
demi demi schreef op 11 juni 2017 om 18:40:
ik lees nu pas op de site dat ze is overleden. heel veel sterkte met dit verlies voor de familie en vrienden. vindt dit zo jammer want ze was echt een hele goede schrijfster en had graag nog veel meer boeken van haar gelezen. nogmaals sterkte iedereen.
wilma wilma schreef op 30 mei 2017 om 20:42:
beste vrienden en familie eerst gecondoleerd met zo'n groot afscheid. ik lees nu pas de ze is overleden en ik had altijd gehoopt dat er nog een nieuw boek zou komen omdat ik alle boeken al heb uitgelezen ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe met dit grote verlies
Sophie Sophie schreef op 8 mei 2017 om 19:48:
Allereerst gecondoleerd voor de naasten en heel veel sterkte. Helen was voor mij een groot voorbeeld. Zoals zij schrijft zal ik ook ooit willen schrijven. Ik heb met heel veel plezier haar boeken gelezen. Heel jammer dat er geen boeken meer komen, ik hoop dat zij voor altijd herinnerd wordt als een hele goede schrijfster. Voor mij blijft ze altijd mijn grote voorbeeld.
Anna Anna schreef op 8 mei 2017 om 18:03:
Lieve familie, vrienden & mensen die dicht bij haar stonden. Jullie mogen trots zijn op Helen! Ik ben net begonnen met haar boeken en vindt ze helemaal geweldig! Wat een schrijfster. Ik heb het boek ontvoerd gelezen en heb hier iets uit geleerd: geef de hoop niet op en vier het leven iedere dag weer. Ik heb gewoon geen woorden voor dit nieuws, en lees nu net pas dat Helen er niet meer is. Jullie mogen trots op haar zijn. Denk goed aan haar advies en vier het leven en vecht voor je dromen. Anna (anoniem)
Willemijn Willemijn schreef op 4 mei 2017 om 13:52:
Hartstikke veel sterkte aan de nabestaanden! Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te laten gaan, maar het is beter zo. Helen heeft lang gestreden en ik ben trots op wat ze heeft bereikt in haar carrière als schrijfster.
Emma en Diede Emma en Diede schreef op 4 mei 2017 om 13:50:
Beste nabestaanden van deze geweldige schrijfster. We vinden het heel erg dat ze is overleden aan borstkanker waartegen ze ruim zes jaar heeft gevochten. Helen heeft ontzettend leuke boeken geschreven en wij zijn blij dat wij die allemaal nog een keer kunnen lezen. Maar helaas komen er geen nieuwe boeken, daarom hebben wij een verhaal bedacht voor een nieuw boek als eerbetoon. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke periode.