Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
914 berichten.
Rachel Rachel schreef op 1 november 2016 om 12:15:
Rust zacht.. en heel veel kracht voor de nabestaanden
Ashley Ashley schreef op 1 november 2016 om 12:15:
Lieve Helen, Wat schrok ik toen ik het bericht las dat je er niet meer bent. Er flitste talloze gedachten rond in mijn hoofd. Ik hoop dat je nu rust hebt. Wij gaan jou missen! Rust zacht!! Alle familie, kennissen en vrienden heel veel sterkte de komende tijd met dit grote verlies!
Dini van Heumen Dini van Heumen schreef op 1 november 2016 om 12:14:
Geschokt was ik gisteren door dit trieste nieuws. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Nina Nina schreef op 1 november 2016 om 12:13:
Je was een inspiratie voor velen. Jouw boeken heb ik 1 voor 1 verslonden. Rust zacht lieve Helen. Veel sterkte aan de familie.
corina van minderhout corina van minderhout schreef op 1 november 2016 om 12:10:
serieus zo'n goede schrijfster en met mooie boeken ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit verlies en dan te bedenken zo kort op elkaar met meerdere familie leden echt heel veel sterkte
corina van minderhout corina van minderhout schreef op 1 november 2016 om 12:10:
serieus zo'n goede schrijfster en met mooie boeken ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit verlies en dan te bedenken zo kort op elkaar met meerdere familie leden echt heel veel sterkte
Hannie Hannie schreef op 1 november 2016 om 12:08:
Lieve Helen, Wat ben ik ontzettend geschrokken toen ik gisteren dat nieuws over jou overlijden las. Wat zal dat hier een groot gemis zijn, maar hopelijk heb jij daarboven een prachtige plaats gevonden waar je heerlijk rust hebt gevonden. Verder wil ik alle familie en vrienden van Helen condoleren en erg veel sterkte wensen in deze erg moeilijke tijd.
Nienke Nienke schreef op 1 november 2016 om 12:05:
Jou boeken zijn mijn favoriet! Je bent geweldig als schrijfster! Familie en vrienden van helen, heel veel sterke in deze moeilijke periode!
Petra Thijssen Petra Thijssen schreef op 1 november 2016 om 12:04:
Rust zach, je was een bijzondere vrouw... respect
Marieke Marieke schreef op 1 november 2016 om 12:03:
Lieve familie, vrienden en nabestaanden, Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies, de lege plek die nu nog zo vers en rauw is zal op den duur een andere vorm aan gaan nemen. Nogmaals heel veel sterkte.
Miranda Miranda schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Nooit wilde ik een boek lezen, nooit had ik de concentratie om een boek te lezen tot ik jouw boeken tegen kwam! Ik las de hele dag en de hele nacht. 1 dag was er nodig om 1 boek uit te lezen! Ge-wel-dig zei ik aan het eind! Nu zal ik jouw boeken vaker lezen, delen zullen herinneringen ophalen. Ik wens familie en vrienden sterkte. Hopelijk heb je rust in alles, ik zal jouw mooie boeken missen, geen nieuwe delen, geen ontmoeting.. Het is niet leuk, maar ik hoop dat je altijd genoten hebt van alles wat jr mocht beleven. Rust zacht!
Melissa van Baaren Melissa van Baaren schreef op 1 november 2016 om 12:02:
Lieve Helen, bedankt dat ik uw prachtige boeken heb mogen lezen. Elke keer naar de winkel om het nieuwste boek van u te kopen. Een fantastische schrijfster. Lieve Helen, rust zacht. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Yentl Yentl schreef op 1 november 2016 om 12:01:
Lieve helen, ik heb nooit echt een boek van je gelezen maar ze lijken me super interessant en ik ga dit dan ook zeker doen. Ik vind het echt erg dat u er niet meer bent. Rust zacht.
Leen Buyens Leen Buyens schreef op 1 november 2016 om 12:00:
Mijn hele boekenkast staat vol boeken van Helen. Chronologisch geordend van 'De Stalker' tot 'Bloedbroeders'. Het laatste boek 'Vermist' zal ik er met een gek gevoel achter zetten. Bedankt om me te besmetten met de liefde voor het lezen! Er zal nog heel lang aan Helen gedacht worden.
Vicky Vicky schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Heel veel sterkte aan alle nabestaanden! Veel te vroeg van ons heengegaan, graag volgden we uw berichtjes op fb, we werden steeds up to date gehouden, positieve alsook negatieve berichten deelde je met uw fans.. Je was een super mens, gevochten tot het eind, velen kunnen daar een vb aan nemen! Rust zacht lieve Helen! Xxx
Levi Levi schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Ik zat op de middelbare school toen ik voor het eerst een van uw boeken las en er achter kwam dat u een vriendin was van mijn wiskunde lerares die boeken van leerlingen mee nam zodat u er een handtekening in kon zetten, want dat deed u met alle liefde. Mijn bewondering nam toe. Sommige mensen zagen uw boeken als boeken, maar ik zie ze als een manier om de werkelijkheid op tafel te leggen. De manier waarop u dat deed liet het goede en kwade in de mensheid zien. Ik hoop dat je in een betere plek bent en hebt kunnen bereiken wat je allemaal wilde doen. Ook wens ik de familie veel sterkte met dit verlies. Je boeken zijn wat je na laat in de wereld en voor de mensen die je echt gekend hebben zo veel meer, daar mag je ontzettend trots op zijn.
Wilma Wilma schreef op 1 november 2016 om 11:59:
Afgelopen zondag net u boek gekregen vermist. Al die andere delen van u heb ik ook. Wat waren en zijn dat prachtige boeken die je zo in 1 dag uit leest. En maandag keek ik op fb en moest tot grote schrik lezen dat u bent overleden. Wat een verschrikkelijk nieuws . Ik kan het nog niet bevatten dat u op een te jonge leeftijd geen moest gaan. Kan nu maar 1 ding nog zeggen R.I.P Helenen Vreeswijk Voor alle nabestaanden en verder iedereen die u dierbaar bent eens ik veel sterkte, met dit grote verlies. Voor nu en in de toekomst.
Cindy Klaassen Cindy Klaassen schreef op 1 november 2016 om 11:57:
Helen wat schreef je prachtige boeken ik keek er altijd naar uit als er weer een nieuw boek van je uitkwam. Met plezier las ik ze uit. Rust zacht. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Laura Laura schreef op 1 november 2016 om 11:57:
Lieve Helen, Ik ben blij met alle boeken die ik van u heb mogen lezen. U bent en blijft mijn #1 schrijfster. De boeken zal ik zeker nog vaak lezen. Rust zacht lieve Helen. Heel veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen.
Rinske Rinske schreef op 1 november 2016 om 11:55:
Lieve Helen, dank je wel voor je fantastische verhalen. Ze dienen als voorbeeld voor velen. Ik heb je leren kennen als een warme, hartelijke vrouw en het was een voorrecht om met jou samen te mogen werken. Heel veel liefs.