Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
516 berichten.
Ina Ina schreef op 1 maart 2017 om 09:33:
Helen, Onlangs checkte ik Wikipedia om te checken of je wel echt overleden was, al van in mijn tienerjaren kocht ik elke nieuw boek van je... ik kan nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent... je leeft voort in de harten van velen... Slaapwel... x
Jonathan D Jonathan D schreef op 1 maart 2017 om 09:27:
Vandaag zag ik een bericht passeren en realiseerde ik me dat je echt gestorven bent. Dit kan niet, want zoals ze zeggen, legends never die. Hoewel ik je noch persoonlijk kende, leek het alsof mijn adem werd weggenomen toen ik dit nieuws vernam. Je verhalen lieten me van de eerste letter tot de laatste niet los en je hebt deze wereld een prachtige boekenreeks literatuur achter gelaten! Misschien niet meer aanwezig op deze planeet, maar wel in het hart van alle lezers van jouw boeken!
Laurien Laurien schreef op 1 maart 2017 om 09:25:
Je zal altijd mijn favoriete auteur zijn! Nooit verwacht dat je zo vroeg zou gaan...
Demi Demi schreef op 1 maart 2017 om 09:23:
helaas al weer een jaar gelezen dat deze goede schrijfster overleden is, je boeken leven voort in mijn boekenkast
Sherry Sherry schreef op 1 maart 2017 om 09:21:
Je bent en blijft mijn favoriete auteur ever. Jij gaf mijn boekenwereld nog meer betekenis. Rest in peace voor altijd. We houden van je.
Charline Charline schreef op 1 maart 2017 om 09:15:
Helen, een jaar geleden hoorde ik het nieuws.. Ik schrok, omdat je zo gevochten hebt en zo gestreden hebt! Helaas is het realiteit .. Je boeken zitten in mijn kast en nooit zal ik vergeten hoe die boeken ervoor hebben gezorgd dat ik weer de smaak te pakken kreeg zo'n 10jaar geleden nu... Gelukkige verjaardag! Maak daarboven een heel groot boekenfestijn! Ps moest je mijn opa en oma daar tegenkomen laat hen weten wie je bent zodat ze eindelijk mijn favoriete schrijfster ontmoeten die ik zelf graag had ontmoet!
Anne Anne schreef op 1 maart 2017 om 09:10:
Lieve Helen, Ik schrok toen ik vorig jaar hoorde dat je er niet meer was... Sinds 2014/2015 begon ik je boeken te lezen. Van veel mensen hoorde ik dat je een vrouw was met levenslust ambities dromen en doorzettingsvermogen. Ondanks je ziekte heb je toch doorgevochten. Maar helaas heeft de ziekte van je gewonnen. Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooi feestje van daarboven 😘
Mieke Meskens Mieke Meskens schreef op 1 maart 2017 om 09:06:
"Vier het leven en vecht voor je dromen", ik heb haar woorden opgeschreven in mijn eigen agenda... Vergeten is ze zeker niet...
June June schreef op 1 maart 2017 om 09:04:
Toen ik dit nieuws vorig jaar hoorde was ik geschrokken en kon ik het niet geloven. Ik had al een paar weken Vermist in de kast liggen klaar om gelezen te worden maar dat is nog steeds niet gebeurd... Ik vraag me af het vervolg op Vermist nog uitgegeven gaat worden op een of andere manier. Ik vind het, het anders niet waard om met veel pijn in mn hart te beginnen aan dat boek wetend dat het verhaal geen vervolg meer krijgt.
Ilona Ilona schreef op 1 maart 2017 om 08:14:
Ik heb de eer gehad om Helen te ontmoeten, een paar maanden voor haar overlijden. Wat was ze een prachtmens en ondanks haar ziekte zo positief. Zo trots ben ik dan ook op twee boeken, die zij met een persoonlijke boodschap, gesigneerd heeft. Zonde dat Nederland zo'n getalenteerde schrijfster moet missen 🙁
sam sam schreef op 18 februari 2017 om 14:06:
super boeken
Carla Carla schreef op 10 februari 2017 om 21:28:
Ik hoor nu pas van haar overlijden. Ken haar alleen als schrijfster, maar mijn kinderen zullen haar missen. Ik merkte het ook met het zoeken naar deel 2 uit de serie vermist. Wat een geweldige schrijfster!!
Caroline Caroline schreef op 8 februari 2017 om 12:56:
Zoekend voor een leerling naar het tweede deel uit de serie Vermist, zag ik het overlijdensbericht. Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ook mijn leerling schrok van het bericht. Veel leerlingen, en ik ook, lezen Helens boeken met veel plezier. Heel veel sterkte!
verdrietige meisje verdrietige meisje schreef op 31 januari 2017 om 18:36:
ik ben pas geleden weer beter geworden ik zocht je net op en ik zag dat je overleden was dit doet me zo intens verdriet u boeken die je schreef heeft me doen nadenken doen lachen doen huilen en doen stoppen aan bepaalde dingen..... sterkte voor iederreen
Mayté Mayté schreef op 26 januari 2017 om 21:09:
Ik had op de boekenbeurs net haar nieuwe boek 'Vermist' gekocht en zou een paar dagen later terug naar de boekenbeurs gaan om mijn boek te laten tekenen. Een paar dagen voordien hoorde ik het verschrikkelijke nieuws. Het is een zonde dat zo een groot talent niet meer kan schrijven. Ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd aan het lezen van een boek! Ik zal haar zeker missen en ik wens jullie veel sterkte met jullie verlies.
pietje pietje schreef op 24 januari 2017 om 13:42:
echt heel veel sterkte met jullie verlies ik heb echter 1 vraagje ik heb haar nieuwe boek gelezen maar komt er ook nog een vervolg die gemaakt word door een andere schrijfer of heeft ze al deze geschreven maar nog niet uitgegeven (vrijgegeven) ik zou dit heel graag willen weten
lola lola schreef op 18 januari 2017 om 20:09:
Vreselijk dit, heel veel sterkte allemaal.
Demi Demi schreef op 11 januari 2017 om 17:36:
Ongelofelijk.. zo lees je net een boek uit (vermist) en zoek je haar op omdat je wil weten wanneer het vervolg komt.. en dan kom je hier.. vreselijk.. geen woorden voor.. Nooit meer op de bank met een boek van je, nooit meer uitleg over onderwerpen uit onze harde, rare maar mooie wereld, nooit meer vluchten in een van je nieuwe verhalen. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit verschrikkelijke bericht.
Els Els schreef op 10 januari 2017 om 19:10:
Niet te geloven dat Helen er niet meer is... Ik heb altijd zo genoten van haar boeken, zij was één van de beste schrijfsters die ik ken. Bedankt Helen, voor alle vreugde die jij door je boeken hebt gebracht. Heel veel sterkte aan haar gezin.
Tino Vanderseypen Tino Vanderseypen schreef op 23 december 2016 om 23:52:
Heel veel sterkte voor de familie toen ik men eerste boek van haar (chatroom) vond ik het boek al een topper ben nu bezig met vermist dat lijkt me ook wel een leuk boek de volgende boeken die ik ga lezen zij ontvoerd en stalker. Helen hou je goed in de hemel!!!