Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
499 berichten.
Demi Demi schreef op 11 januari 2017 om 17:36:
Ongelofelijk.. zo lees je net een boek uit (vermist) en zoek je haar op omdat je wil weten wanneer het vervolg komt.. en dan kom je hier.. vreselijk.. geen woorden voor.. Nooit meer op de bank met een boek van je, nooit meer uitleg over onderwerpen uit onze harde, rare maar mooie wereld, nooit meer vluchten in een van je nieuwe verhalen. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit verschrikkelijke bericht.
Els Els schreef op 10 januari 2017 om 19:10:
Niet te geloven dat Helen er niet meer is... Ik heb altijd zo genoten van haar boeken, zij was één van de beste schrijfsters die ik ken. Bedankt Helen, voor alle vreugde die jij door je boeken hebt gebracht. Heel veel sterkte aan haar gezin.
Tino Vanderseypen Tino Vanderseypen schreef op 23 december 2016 om 23:52:
Heel veel sterkte voor de familie toen ik men eerste boek van haar (chatroom) vond ik het boek al een topper ben nu bezig met vermist dat lijkt me ook wel een leuk boek de volgende boeken die ik ga lezen zij ontvoerd en stalker. Helen hou je goed in de hemel!!!
britt britt schreef op 17 december 2016 om 12:44:
heel veel sterkte aan de nabestaanden hopelijk krijg je een mooi plekje in de hemel
Cobi de Kort Cobi de Kort schreef op 13 december 2016 om 21:45:
Wat een vreselijk nieuws: gecondoleerd Rob! Ik hoorde het vandaag pas. Ik wens jou, je dochters en verdere familie heel veel kracht en sterkte toe.
Zita Zita schreef op 9 december 2016 om 14:47:
Ik las net de lijst van 2016, een lijst die mijn bibliotheek maakte, waar alle overleden schrijvers van 2016 een ereplaatsje krijgen. Ik overliep de verschillende schrijvers... Enorm verbaasd zag ik Helen's naam staan. Ik had het helemaal gemist dat ze gestorven was! Mijn innige deelneming aan familie en omgeving. Ze was een heerlijke schrijfster en ze heeft prachtige boeken geschreven waarbij je je helemaal kon verdiepen in de verschillende personages... Bedankt!
Christa Christa schreef op 5 december 2016 om 23:47:
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. Ben nooit een lezer geweest totdat ik de boeken van helen heb ontdekt. Heb je ook nog een keer kunnen ontmoeten en mijn boek kunnen laten signeren. Rust zacht
Gerda Gerda schreef op 5 december 2016 om 00:54:
Heel veel sterkte aan iedereen die Helen in het hart draagt. Familie , vrienden en bekenden! Rust zacht Helen.
Marquita Marquita schreef op 30 november 2016 om 22:29:
Ik was geschokt te horen dat deze geweldige schrijfster er niet meer is. Ik heb genoten van al je boeken en keek vol ongeduld uit naar een nieuw exemplaar. Veel sterkte aan de familie. Rust zacht
Emma Emma schreef op 30 november 2016 om 20:00:
veel sterkte aan de familie. Ik heb van haar boeken genoten, en altijd met plezier gelezen.
Verleyen Jacqueline Verleyen Jacqueline schreef op 30 november 2016 om 09:22:
Veel sterkte voor de familie. Echt zonde. Veel sterkte
Joanneke Joanneke schreef op 30 november 2016 om 02:54:
Dag Helen Bedankt voor al het moois dat je achterlaat met je boeken Sterkte voor alle nabestaanden.
Francis Francis schreef op 28 november 2016 om 15:44:
Ik lees net het trieste bericht dat je niet meer onder ons bent. Langs deze weg wil ik familie en vrienden steun betuigen.
Marieke Marieke schreef op 27 november 2016 om 10:47:
Helen , Bedankt voor de mooie boeken die u heeft geschreven , we zullen u nooit vergeten, u was een goede schrijfster U boeken zijn heel erg leerzaam en heel spannend om te lezen. Deze boeken geven je heel veel tips mee. Zelf me moeder vind de boeken heel mooi om te lezen
Emma Emma schreef op 26 november 2016 om 18:37:
Mijn vriend leest net als mij heel graag. Hij heeft me kennis laten maken met de boeken van Helen Vreeswijk. Ondanks dat ik gezegd had nooit meer een Nederlands talig boek te lezen. De boeken waren geweldig. We keken allebei uit naar het vervolg op vermist. Ik was aan het speuren na een datum dat deze uit zou komen maar kwam helaas een droevig bericht tegen. Ik hoop dat Helen Vreeswijk haar rust gevonden heeft en wens de familie en alle nabestaande heel veel sterkte met dit verlies
Megan Megan schreef op 25 november 2016 om 23:35:
Rust zacht, lieve Helen. Bedankt voor al de mooie werken die je geleverd hebt. Je was veel te jong om te gaan.
Sherry Sherry schreef op 25 november 2016 om 22:21:
We zullen je nooit vergeten topauteur!
Kristel Kristel schreef op 24 november 2016 om 15:26:
Helen bedankt om mij graag te doen lezen Ik haten lezen tot mijn grote zus zei je moet eens loverboys lezen en voor ik het wist was het boek uit en was ik helemaal weg van je boeken en keek ik telkens uit naar een nieuw verhaal van jou . Het was best verschieten toen ik op Facebook las dat je er niet meer was . En ik ben zo blij voor mezelf dat je toch vorig jaar op de boekenbeurs heb mogen ontmoeten . Helen het gaat je goed hier boven en rust zacht .
Lara Van Houcke Lara Van Houcke schreef op 24 november 2016 om 10:34:
Ik was nog aan het uitkijken naar je singeersessie dit jaar op de boekenbeurs, maar plots was die weg, en toen wist ik al dat het weer slechter met je ging gaan. Maar op de eerste dag van de boekenbeurs zag ik dan het nieuws op je facebookpagina, ik was er even niet goed van en moest even slikken. Je was een topschrijfster, en zal verder leven door je prachtige boeken. Veel sterkte aan de naaste familie en vrienden?
Dorret te Pas Dorret te Pas schreef op 23 november 2016 om 20:43:
Veel te vroeg uit dit leven . Maar jou boeken maken dat je doorleefd in vele harten