Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
hoop hoop schreef op 12 november 2016 om 17:40:
heel goede boeken rus zacht
bracha bracha schreef op 12 november 2016 om 17:32:
veel vsn mijn leerlingen genoten enorm van je boeken. Ik zal ze blijven stimuleren je prachtige verhalen te lezen
Liesbeth Rensen Liesbeth Rensen schreef op 12 november 2016 om 14:32:
Ik wil hierbij jullie allemaal condoleren met het verlies van Helen. Ik kende haar nog van de CRI tijd op de Dacty . Ze was een fijne collega waar je altijd mee kon lachen. We gebruiken nog steeds haar striptekeningen want ook daar was ze goed in. Ik ben blij dat ze via haar boeken er altijd zal zijn. Heel veel sterkte met het verlies van deze sterke vrouw!
Linda, Jan en Robin. Linda, Jan en Robin. schreef op 12 november 2016 om 12:14:
Lieve Jessica, Vreselijk om te horen dat je zo jong al je moeder verliest. Zo oneerlijk. Ik hoop dat je net als wij met Edward, een fijne laatst tijd hebt gehad met je moeder zodat je daar met goede herinneringen aan terug kunt denken. Wat zal je haar missen, maar geloof me dat er een tijd komt dat de pijn minder wordt en dat je kunt terug denken aan de fijne tijd die je met je haar hebt beleefd. Ook wil ik je nog bedanken dat je bij Edward afscheid kwam nemen. Het heeft me echt goed gedaan. Jan , Robin en ik wensen jou, je zus en vader heel veel sterkte en kracht toe! Groetjes Linda xxx
Rick Zeedijk Rick Zeedijk schreef op 12 november 2016 om 08:25:
Beste familie, Bij deze willen wij u condoleren met het verlies van Helen. Wij wensen u in de komende tijd veel sterkte om dit gemis te verwerken Team Rick Zeedijk
Heidi Heidi schreef op 12 november 2016 om 00:08:
Rust zacht Helen. Dank je wel voor alle uren leesplezier. Veel sterkte aan iedereen die haar in het hart draagt.
Dafna Dafna schreef op 11 november 2016 om 16:23:
Dag lieve helen bedankt voor al je prachtige boeken en verhalen. Rust zacht.
Mariska Mariska schreef op 11 november 2016 om 15:49:
Zoals ik op ga in de boeken van Helen Vreeswijk heb ik niet zo snel. Het spreekt me heel erg aan hoe ze de situatie vanuit meerdere personages belicht. Ik wens haar familie en vriendenkring heel veel sterkte toe met dit zware verlies.
Larissa Larissa schreef op 11 november 2016 om 14:10:
Wat heb ik genoten van jouw boeken! Echt geweldig. Rust zacht en veel sterkte aan de familie en vrienden.
ann ann schreef op 11 november 2016 om 11:04:
van het eerste boek dat ik las loverboys tot het laatste boek vermist was ik fan je was een geweldige schrijfster!
Kelly Kelly schreef op 10 november 2016 om 22:26:
Een prachtige vrouw en een schrijfster minder in de wereld... Het zal voor alle lezers een gemis zijn... Helen blijft mijn favoriete schrijfster! Veel sterkte aan familie en vrienden...
Sterre Hurkens Sterre Hurkens schreef op 9 november 2016 om 19:47:
fantastisch vrouw & geweldige boeken
Caroline Caroline schreef op 9 november 2016 om 19:35:
de boekenbeurs in antwerpen, het evenement in de herfst... de plaats waar ik je al paar keer mocht ontmoeten... dit zal nooit meer hetzelfde zijn! je was zo'n lieve warme vrouw. rust zacht lieve Helen. ik ga nog met plezier je boeken (her)lezen x
Frauke Van Kerckhove Frauke Van Kerckhove schreef op 9 november 2016 om 17:15:
Beste Ookal heb ik je nooit gezien, heb ik nooit je mooie lach kunnen horen, ik zal je missen! Je was bij uitstek mijn favoriete auteur, je verhalen boeiden me keer op keer. Ik zal nooit vergeten wat je allemaal gedaan hebt voor ons, je fans en al de tijd die je daarin gestoken hebt! Ik wens je familieleden en vrienden veel sterkte toe, meer kan ik helaas niet zeggen.
Hilde Theunis Hilde Theunis schreef op 9 november 2016 om 00:38:
Beste schrijfster ooit. Dank je wel voor uren leesgenot. Ik zal je boeken blijven koesteren. Veel sterkte aan de nabestaanden.
Corry van Assema Corry van Assema schreef op 8 november 2016 om 02:20:
Helen bezocht jarenlang de schrijversdag van onze school. Ze was een graag geziene gast met haar crime-scene-presentatie. Leerlingen hebben er van genoten en het bracht hele groepen tot het lezen van haar boeken. Een prestatie van formaat want de eenvoudige Rotterdamse leerling gaat niet zomaar boeken van honderden pagina's lezen. Ik ontmoette Helen voor het laatst op de jonge-jury-dag van 2015, al heel kwetsbaar. Ik bewonderde dat ze het kon opbrengen en had ook veel waardering voor collega's van haar zoals Anna Woltz die haar ondersteunden op die dag. Ik zal Helen missen!!
Tessa van Verk Tessa van Verk schreef op 7 november 2016 om 21:11:
Omdat uw werk mede verantwoordelijk is geweest dat ik zelf ben gaan schrijven. Een gemis in de Nederlandse taal. Rust zacht, lieve Helen. Gecondoleerd aan alle nabestaanden en fans.
Martine Devisscher Martine Devisscher schreef op 7 november 2016 om 21:03:
Ik werk als leerkracht Nederlands in een instelling voor geplaatste minderjarigen in Beernem/Belgiƫ. Ik had de eer en het genoegen om Helen te ontmoeten toen ze tijdens een projectweek 'Het Boek" op uitnodiging naar de instelling kwam, samen met Dirk Bracke, om te vertellen over haar boeken en over het boek dat ze samen met Dirk Bracke had geschreven : "Over the edge". Het was een beklijvende lezing die een diepe indruk naliet op alle aanwezige jongeren. Ik denk met groot respect terug aan haar gedrevenheid en verhaalkunst. Aan de familie bied ik mijn oprechte deelneming aan.
Rivka Rivka schreef op 7 november 2016 om 19:37:
Ik vind het echt verschrikkelijk dat ze is overleden. Geweldige schrijfster en geweldige vrouw. Had haar graag willen ontmoeten. Sterke gewenst aan de familie. Zal nooit stoppen met het lezen van haar boeken
fam. Visser fam. Visser schreef op 7 november 2016 om 19:28:
Lieve familie, onze oprechte deelneming met dit grote verlies. We zullen haar schrijven en gezellige contact missen. We wensen jullie de komende tijd veel sterkte toe.