Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
Sonja crousen Sonja crousen schreef op 7 november 2016 om 19:26:
Bedankt voor al je spannende verhalen, ik heb van je genoten! Rust zacht..
Sara Sara schreef op 7 november 2016 om 19:20:
Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden van deze prachtige schrijfster.
Yana Pijnenburg Yana Pijnenburg schreef op 7 november 2016 om 17:10:
Mijn oprechte deelneming aan al de familieleden, vrienden en kennissen van Helen. Ik zal zeker Helen haar schrijftalent missen, ik was en ben nog altijd een grote fan van haar!
marcel hendriks marcel hendriks schreef op 7 november 2016 om 16:35:
Oprechte deelneming van dit grote verlies. Via kennis boeken van haar gelezen. Tjonge wat zullen we haar kwaliteiten missen! Heel veel sterkte gewenst..
Jose van den Elsen Jose van den Elsen schreef op 7 november 2016 om 15:37:
In de allereerste plaats een groot verlies voor fam.en vrienden gecondoleerd allemaal. Maar ook voor ons trouwe lezeressen wij zullen haar in iedergeval missen als een talent vol schtijfster.
Leen Rosseel Leen Rosseel schreef op 7 november 2016 om 13:36:
Mijn oprechte deelneming met het verlies! Het is een groot verlies in de schrijvers wereld! Ik hou van haar boeken en zal deze dan ook blijven lezen en doorgeven aan mijn kinderen en omgeving wat een geweldige schrijfster Helen was! Sterkte aan de familie en alle mensen rondom haar!
Maja en Marijke Klein Maja en Marijke Klein schreef op 7 november 2016 om 09:23:
onze oprechte condoleances aan de familie, wat waren de boeken mooi en spannend, ook al ben ik zelf 56 jaar, las de boeken in een adem uit en mijn dochter was ook groot fan, sterkte voorde familie om dit grote verlies te dragen
Chantal j. Chantal j. schreef op 7 november 2016 om 05:57:
Lieve helen, Je boeken waren geweldig! Op het puntje van mijn stoel zat ik vaak te lezen. Je antwoorden altijd als ik je een privé berichtje stuurde, zo ook over deel 2 van vermist.. ik hoop dat je daar boven je rust vind geen pijn of vermoeidheid meer. ik zal met plezier je boeken steeds overnieuw lezen! Rust zacht helen.
Fabienne en Morgane - Gent - Belgie Fabienne en Morgane - Gent - Belgie schreef op 6 november 2016 om 19:28:
Jij was zo lief op de boekenbeurs 2 jaar geleden, foto's, hantekening, persoonlijk materiaal voor de spreekbeurt over jou, niks was je te veel. We gaan jou en je boeken zo hard missen. Maar je zal voortleven jn ons hart en door de tranen van verdriet zal een glimlach van de herinnering verschijnen. Sterkte aan de ganse familie en bedankt Helen om ons te 'leren' lezen x
Carine Carine schreef op 6 november 2016 om 18:56:
Ik ga je boeken echt missen...maar nog meer de persoon die ze schreef. Je bent een super toffe madam... ga je missen Helen vreeswijk
Ilse Jonker Ilse Jonker schreef op 6 november 2016 om 18:27:
Net je laatste boek gelezen en nu zie ik dit verschrikkelijke bericht. Ik heb alles gelezen en laat mijn lln in het vmbo ook al je boeken lezen. Eindelijk boeken die de kinderen graag lezen. Wat een verlies in de schrijverswereld. Bedankt voor al je mooie boeken
Hannah Gerritsen Hannah Gerritsen schreef op 6 november 2016 om 13:54:
Ik heb al je boeken op mn boekenplank staan. Loverboys was het eerste boek dat ik van je las en gelijk was ik fan van je geworden. Wat een geweldige verhalen heb je geschreven. Het heeft mn droom om bij de recherche te werken en mijn liefde vergroot! De boeken zijn nu nog waardevoller geworden. Bedankt! Heel veel sterkte met dit verlies.
Jolanda abels Jolanda abels schreef op 6 november 2016 om 12:45:
Wat heb ik genoten van jouw boeken. Jouw naam wordt nooit vergeten. Je blijft een plekje in mijn hart houden. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe met dit grote verlies
Rina Rina schreef op 6 november 2016 om 12:42:
Bedankt voor je prachtige boeken. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Marie Sophie Marie Sophie schreef op 6 november 2016 om 10:35:
Met respect lees ik nu je laatst geschreven boek uit. Zoveel wilskracht ondanks je ziekte. Rust zacht Helen
Sarah Sarah schreef op 6 november 2016 om 02:06:
Helen, Ik weet het nog goed, mijn eerste boek dat ik van je las... 'Chatroom'. Sindsdien was ik grote fan. Ik was/ ben geen grote lezer, maar jou boeken wisten me telkens te raken. Al snel verzamelde ik al je werken. Vanaf het moment dat je een nieuw boek uitbracht, ging ik deze meteen gaan halen in de boekenwinkel. Ook keek ik ieder jaar uit naar de boekenbeurs in Antwerpen. Daar heb ik je een aantal keer ontmoet. Je had zo een warme en lieve persoonlijkheid. Ik zal jou en je boeken missen. Veel sterkte aan familie, vrienden,...
Yvonne en Lisa Yvonne en Lisa schreef op 5 november 2016 om 19:41:
Wat hebben wij genoten van je boeken. Waarom moest je zo jong sterven. Ik wens je familie heel veel sterkte de komende tijd. Groetjes en tot weerziens!
Berry en Narda Berry en Narda schreef op 5 november 2016 om 16:40:
Lieve familie, Via deze weg willen wij jullie heel veel sterkte wensen voor de komende dagen maar vooral voor de tijd die komen gaat. Wij zullen Helen herinneren van de boeken maar ook van de contacten die wij hadden op de verjaardagen van onze gezamenlijke vrienden in Kerk-Avezaath. Berry en Narda.
Diana Diana schreef op 5 november 2016 om 15:28:
Zo jong Een laatste groet
Alexandra Alexandra schreef op 5 november 2016 om 14:10:
Geachte familie/vrienden/ kennissen van mevrouw Vreeswijk. Ook ik heb jullie niet persoonlijk gekend maar ik stond er versteld van hoe spannend en herkenbaar alle boeken waren. Een combinatie van realiteit met fictie. Ik wens iedereen veel sterkte. Met vriendelijke groet, Alexandra Veldhuis uit Ede.