Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
Ingrid van deelen Ingrid van deelen schreef op 1 november 2016 om 11:31:
Dank je wel helen voor al je mooie verhalen. Zo zonde dat je nu al moest gaan. Hopelijk heb je nu rust. Heel veel sterkte voor de nabestaande.
Marleen Wynant Marleen Wynant schreef op 1 november 2016 om 11:30:
Dankje voor al je woorden, zinnen en boeken. Dankje voor je briefjes die ik steeds met plezier ontving. Dankje Helen. Je hebt je rust verdiend, maar alleen is die rust te vroeg gekomen. Je bent Helen Vreeswijk voor altijd.
Lynn Lynn schreef op 1 november 2016 om 11:30:
Een echte fan van jou. We hebben leuke berichten gedeeld met goed nieuws maar helaas ook met slecht nieuws. Rust zacht lieve Helen. Een echte vechter! Heel veel sterkte voor alle nabestaande.
Marleen Wynant Marleen Wynant schreef op 1 november 2016 om 11:29:
Dankje voor al je woorden, zinnen en boeken. Dankje voor je briefjes die ik steeds met plezier ontving. Dankje Helen. Je hebt je rust verdient, maar alleen is die rust te vroeg gekomen. Je bent Helen Vreeswijk voor altijd.
Lies Lies schreef op 1 november 2016 om 11:28:
Bedankt voor al je prachtige boeken. Rust zacht.
Hélène Hélène schreef op 1 november 2016 om 11:28:
Met heel veel plezier de boeken gelezen heel veel sterkte voor de na bestaande
Lienne Hubbers Lienne Hubbers schreef op 1 november 2016 om 11:27:
Lieve Helen, Ik was sinds het moment dat ik kennis maakte met je boeken een groot fan. Ik was meteen verslaafd en wachten op de nieuwe boeken die zouden uitkomen! Je je ervaringen van je werk in een boek kan verwerken vond ik zo mooi, ik ben namelijk erg van de waargebeurde verhalen. Helaas zal er nooit meer een boek van je uit komen 🙁 Je hebt gestreden tegen vreselijke ziekte maar helaas verloren. Hopelijk ben je nu op een mooi plekje met veel boeken uiteraard Ik wens de vrienden en familie van Helen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Dikke kus Lienne
Bertina Bertina schreef op 1 november 2016 om 11:27:
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Ik was verzot op je boeken. Bedankt daarvoor. Rust zacht.
Romy Romy schreef op 1 november 2016 om 11:26:
Bedankt voor het schrijven van alle mooie boeken. Rust zacht. Sterkte aan alle nabestaanden.
Monique Monique schreef op 1 november 2016 om 11:25:
Bedankt voor alle mooie boeken die je hebt geschreven! Rust zacht!
Eva Eva schreef op 1 november 2016 om 11:25:
Sinds ik op mijn dertiende voor school een boekverslag moest maken, en Helens boek 'Overdosis' koos, ben ik verkocht. Nu, vijf jaar later, heb ik alle boeken verzamelt en pronken ze op de plank in mijn kamer. Zodra een nieuw boek uit was, kocht ik het direct (zo als een paar weken geleden nog met 'Vermist'. De boeken hebben mij veel geleerd, maar ook veel plezier gegeven (en nog!). Daarvoor kan ik Helen en haar lieve familie en vrienden die haar ongetwijfeld geïnspireerd hebben niet genoeg bedanken.
Danella Danella schreef op 1 november 2016 om 11:25:
Toch veel te vroeg wat zal ik je geweldige boeken gaan missen Sterkte voor de familie
jenneke van maurik jenneke van maurik schreef op 1 november 2016 om 11:25:
zo oneerlijk en zo jong een geweldig schrijfster hier in huis iedereen fan, gecondoleerd aan een ieder die helen lief heeft.
Mariska Mariska schreef op 1 november 2016 om 11:24:
Dankjewel voor de mooie boeken. Door jouw groeide mijn liefde voor lezen. Rust zacht
Hester Horden Hester Horden schreef op 1 november 2016 om 11:24:
Lieve Helen, Een groot gemis, voor heel veel mensen, zo ook voor mij. Wat zal ik je schrijven gaan missen. Elke keer keek ik er weer naar uit, nieuw boek, ik was en ben er weg van. Ik hoop dat je in een boekenparadijs bent, heel veel sterkte voor alle nabestaande. x Hester
Seppe Naert Seppe Naert schreef op 1 november 2016 om 11:24:
Haar verhalen zullen verderleven in de vele dankbare harten van haar lezer! Veel sterkte in deze tijden! Ik heb de eer gehad mevrouw Vreeswijk enkele keren te ontmoeten en kan zonder twijfel zeggen dat ze een van de sterkste vrouwen is die ik in mijn leven al ontmoet heb!
claudia claudia schreef op 1 november 2016 om 11:24:
Wat schreef je geweldige boeken ! Ze waren heerlijk om te lezen ! Sterkte aan de na-bestaanden !
Kato Kato schreef op 1 november 2016 om 11:23:
Je boeken hebben m'n jeugd gekleurd, ze waren de enige boeken die ik las. Iedere keer opnieuw halsrijkend uitkijken wanneer een nieuw exemplaar in de bibliotheek te vinden was. Veel te vroeg, veel te jong, je leeft verder in je boeken en in ieders hart. Veel sterkte aan familie en vrienden.
Anneke Anneke schreef op 1 november 2016 om 11:23:
Ik had echt een enorme hekel aan lezen. Totdat ik in aanraking kwam met jouw boeken. Sindsdien kan ik geen boek meer weerstaan. Bedankt voor deze verrijking. Zal je boeken echt enorm gaan missen! Heel veel sterkte voor familie en vrienden!
Elouise Elouise schreef op 1 november 2016 om 11:23:
Beste Helen, Bedankt om mij als jongere een nuchtere blik op de wereld te geven. Ik merk zo vaak in mijn eigen leefwereld hoe zowel meisjes, als jongens als het ware in hun eigen val lopen. één van de redenen hiervan is onwetendheid. Dankzij uw boeken werd die onwetendheid bij mij ingevuld als "weten". Bedankt! Veel sterkte voor de nabestaanden.