Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
Nicky Nicky schreef op 7 november 2017 om 10:32:
Bedankt dat je jouw wijsheid aan de jongeren doorgeeft met je boeken, nu nog elke dag. Je bent misschien niet meer hier , maar je blijft de jeugd onderwijzen. Wat een mooi kado voor je familie.
D D schreef op 31 oktober 2017 om 21:34:
Alweer een jaar geleden dat Helen is overleden. Ik ben nu in haar boek Ontvoerd bezig en het blijft een raar idee dat de schrijfster van dit boek er helaas niet meer is. Ze was een topschrijfster. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
kayla kayla schreef op 31 oktober 2017 om 17:36:
je was een top schrijfster sterkte aan de nabestaanden ♥♥
Susanne Susanne schreef op 31 oktober 2017 om 10:29:
Ongelooflijk dat er alweer een jaar voorbij is. We denken nog zo dikwijls aan je en missen je verhalen en humor. Vandaag extra in onze gedachten.
S S schreef op 25 oktober 2017 om 09:15:
ik moet toevallig een boekverslag schrijven over en van haar boeken kom ik dit tegen 🙁 Gecondoleerd en heel veel sterkte voor haar nabestaanden
M M schreef op 17 oktober 2017 om 20:29:
Ik wens nabestaanden van Helen Vreeswijk veel sterkte (alsnog). Deze week bereikte mij het bericht van haar overlijden. Ik heb bijna al haar boeken met veel plezier gelezen en haar boeken die ik nog niet gelezen heb ga ik nog zeker lezen. Ik hoop dat Helen in gedachten nog lang zal voortleven. Sterkte!
Julie Julie schreef op 16 oktober 2017 om 22:20:
Ik heb al jou boeken gelezen prachtig 1 voor 1! Gaat je goed daar boven ❤️. Ik zal je boeken nu nog meer koesteren.
Jo-An Jo-An schreef op 11 oktober 2017 om 13:47:
En dan kijk je in je boekenkast en zie je de boeken van Helen weer. Bam, de waarheid komt weer naar boven. Vorig jaar oktober, bijna een jaar geleden is een geweldige schrijfster overleden. Bedankt Helen, bedankt dat je me hebt laten inzien dat lezen geweldig kan zijn. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte.
Lucy Imade Lucy Imade schreef op 9 oktober 2017 om 00:40:
Beste Helen, ik heb net u boek Vermist uitgelezen. Toen bleek dat er een deel 2 was. Ik pakte mijn laptop en zocht Vermist deel 2 op... Blijkt het dat u al bijna een jaar geleden bent gestorven. Mijn hart brak, mijn wereld stortte in. U was en bent nog altijd mijn favoriete schrijfster. U bent altijd een van mijn inspiratie bronnen geweest & dat zal u ook blijven! Ik zal u naam blijven verspreiden, u boeken & u quotes. RIP xLucy
Joop Sneeks Joop Sneeks schreef op 7 oktober 2017 om 12:43:
Helen je boeken waren tof ik ga ze missen
Fajah Fajah schreef op 3 oktober 2017 om 13:50:
ik ga u missen!!!
Marieke Marieke schreef op 24 september 2017 om 19:39:
Lieve Heleen, het was een paar weken voor uw overlijden dat ik begon met het lezen van uw boeken, en ik had vermist net uit toen ik hoorde dat u was overleden, ik zal me altijd blijven afvragen hoe het zal aflopen met Anouk en haar vriendinnen. Maar daardoor zal ik me u altijd blijven herinneren.
Nathalie roorda Nathalie roorda schreef op 21 september 2017 om 15:09:
Lieve helen, uw boeken zijn zo geweldig en zo mooi geschreven. Ik heb ze bijna allemaal al uitgelezen en ik ben van plan om ze daarna nog een keer te lezen. Toen ik hoorde dat u overleden was, was ik geschokt ik wist wel dat u ziek was maar toch. Ik hoop (en zelfs ondanks de ziekte) dat u een geweldig leven gehad heeft en ik leef mee (nu nog) met uw familie. (Ik weet het ik ben best heel laat met schrijven maar ik wist niet wat en toen ik het wist was ik het vergeten, sorry).
Denise Ebeltjes Denise Ebeltjes schreef op 20 september 2017 om 16:30:
Lieve Helen, 10 jaar geleden begon ik met het lezen van jouw boeken. Loverboys was het eerste boek en ik raakte in de ban van jouw schrijfstijl. Ik was met mijn 13 jaar in het begin van de puberteit en jouw boeken hebben mij meegeholpen om te denken aan eventuele situaties die konden gebeuren in deze fase en hoe ik ze kon voorkomen. Afgelopen zaterdag kwam ik in de bibliotheek Vermist tegen. Wat was ik blij! Een nieuw boek van jou! In 3 dagen heb ik hem uitgelezen en zocht direct naar het tweede deel. Tot ik op deze pagina terecht kwam. Mijn hart brak, ik heb één van mijn favoriete schrijfsters verloren. Maar jouw familie, moet door nog meer pijn gaan. Ik wens hen daarom ook allle sterkte, liefde en kracht toe. Rust zacht Helen.
Sam van Oosterhout Sam van Oosterhout schreef op 17 september 2017 om 11:32:
Helen Vreeswijk had leuke Spannende boek zal ze missen
Renske Renske schreef op 18 augustus 2017 om 15:19:
Wat een ontzettend droevig bericht. Gecondoleerd en sterkte gewenst voor alle nabestaande. Ik heb altijd genoten van uw boeken. U heeft mij geholpen om mijn droom carrière te vinden. Daarvoor ben ik u zeer dankbaar!
Esra Esra schreef op 15 augustus 2017 om 11:51:
Gecondoleerd. Een geweldige schrijfster.
Marieke Marieke schreef op 2 augustus 2017 om 00:02:
Helen, ik heb altijd genoten van jouw boeken. Door jou wilde ik ook gaan schrijven. Je bent nog steeds mijn idool. Rust zacht Helen.
Isebel Isebel schreef op 11 juli 2017 om 21:01:
we gaan je zo missen helen. je boeken waren een inspiratie voor mij
E. E. schreef op 11 juli 2017 om 20:59:
Ik heb net gelezen dat Helen Vreeswijk is overleden. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden. Helen was een geweldige schrijfster die zulke goede boeken schreef dat ik, en ik denk vele anderen, haar boeken in één keer uit lazen. Ze schreef op een geweldige manier over onderwerpen die nu nog steeds moeilijk bespreekbaar zijn, zoals loverboys en drugsgebruik. Haar boeken hebben mij aan het nadenken gezet en hierdoor zal ik in het vervolg beter nadenken over de gevolgen die bepaalde keuzes kunnen hebben. We gaan haar en haar geweldige boeken en schrijfstijl erg missen maar voor mij blijft ze één van de beste schrijfsters van Nedeland. Xxx E