Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
Jill Jill schreef op 30 juni 2017 om 19:19:
echt heel veel sterkte met jullie verlies ik heb echter 1 vraagje ik heb haar nieuwe boek gelezen maar komt er ook nog een vervolg die gemaakt word door een andere schrijfster of heeft ze al deze geschreven maar nog niet uitgegeven (vrijgegeven) ik zou dit heel graag willen weten
Roos Roos schreef op 22 juni 2017 om 21:36:
Ik lees nu net, dat Helen is overleden. Wens haar familie en nanestaanden veel sterkte toe. Jammer dat er niet nog meer boeken van haar gaan verschijnen. Heb genoten en geniet nu nog van haar boeken. Een spergoede schrijfster, waarvan je haar boeken soms in 1x wilde uitlezen!! Sterkte..
Sherry Sherry schreef op 18 juni 2017 om 21:38:
We missen je nog steeds.
demi demi schreef op 11 juni 2017 om 18:40:
ik lees nu pas op de site dat ze is overleden. heel veel sterkte met dit verlies voor de familie en vrienden. vindt dit zo jammer want ze was echt een hele goede schrijfster en had graag nog veel meer boeken van haar gelezen. nogmaals sterkte iedereen.
wilma wilma schreef op 30 mei 2017 om 20:42:
beste vrienden en familie eerst gecondoleerd met zo'n groot afscheid. ik lees nu pas de ze is overleden en ik had altijd gehoopt dat er nog een nieuw boek zou komen omdat ik alle boeken al heb uitgelezen ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe met dit grote verlies
Sophie Sophie schreef op 8 mei 2017 om 19:48:
Allereerst gecondoleerd voor de naasten en heel veel sterkte. Helen was voor mij een groot voorbeeld. Zoals zij schrijft zal ik ook ooit willen schrijven. Ik heb met heel veel plezier haar boeken gelezen. Heel jammer dat er geen boeken meer komen, ik hoop dat zij voor altijd herinnerd wordt als een hele goede schrijfster. Voor mij blijft ze altijd mijn grote voorbeeld.
Anna Anna schreef op 8 mei 2017 om 18:03:
Lieve familie, vrienden & mensen die dicht bij haar stonden. Jullie mogen trots zijn op Helen! Ik ben net begonnen met haar boeken en vindt ze helemaal geweldig! Wat een schrijfster. Ik heb het boek ontvoerd gelezen en heb hier iets uit geleerd: geef de hoop niet op en vier het leven iedere dag weer. Ik heb gewoon geen woorden voor dit nieuws, en lees nu net pas dat Helen er niet meer is. Jullie mogen trots op haar zijn. Denk goed aan haar advies en vier het leven en vecht voor je dromen. Anna (anoniem)
Willemijn Willemijn schreef op 4 mei 2017 om 13:52:
Hartstikke veel sterkte aan de nabestaanden! Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te laten gaan, maar het is beter zo. Helen heeft lang gestreden en ik ben trots op wat ze heeft bereikt in haar carrière als schrijfster.
Emma en Diede Emma en Diede schreef op 4 mei 2017 om 13:50:
Beste nabestaanden van deze geweldige schrijfster. We vinden het heel erg dat ze is overleden aan borstkanker waartegen ze ruim zes jaar heeft gevochten. Helen heeft ontzettend leuke boeken geschreven en wij zijn blij dat wij die allemaal nog een keer kunnen lezen. Maar helaas komen er geen nieuwe boeken, daarom hebben wij een verhaal bedacht voor een nieuw boek als eerbetoon. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke periode.
Marielle Marielle schreef op 18 april 2017 om 15:40:
Gecondoleerd en veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen. Ik lees met veel plezier haar boeken. Jammer dat er geen nieuwe meer mogen komen... Nogmaals veel sterkte!
Oumaima Oumaima schreef op 12 april 2017 om 17:35:
Beste nabestaanden van deze dierbare schrijfster. Ik las altijd de boeken van Helen Vreeswijk. Ik heb ze allemaal gelezen. en wat kon zij goed schrijven. Door haar ben ik begonnen met boeken schrijven. Ik vond het heftig toen ik van mijn Nederlands docente hoorde dat ze was overleden. Mijn idool, zomaar, weg. Uit respect voor haar schrijf ik nu een boek. Veel sterkte voor de nabestaanden. Groetjes, Oumaima 15 jaar Veenendaal
diede en emma diede en emma schreef op 10 april 2017 om 12:58:
we vinden het heel jammer dat we deel 2 van vermist niet meer kunnen lezen. ook vinden we het heel jammer dat je bent overleden. daarom gaan we op school een verhaallijn schrijven voor een nieuw boek dat jij zou hebben geschreven en dit presenteren aan de klas. 🙂 groetjes Emma en Diede
Max en nicole Max en nicole schreef op 17 maart 2017 om 19:43:
Lieve rob, Max was vandaag (17/3/2017) op het ministerie en kreeg te horen dat Heleen was overleden. Wij waren zeer geschokt door dit in verdrietige bericht en wensen jou en de meiden heeeeeeeel veeeeeeel sterkte toe bij dit grote verlies. Heleen had een geweldig talent en heeft gelukkig haar succes mogen vieren. Dit neemt niet weg dat zij veel te jong is gegaan. Rob, nogmaals vel sterkte gewenst. Groet Max en Nicole d'Ancona
Aline Aline schreef op 4 maart 2017 om 18:14:
Vandaag weer een boek van jou uitgelezen. Je bent al 4 jaar mijn favoriete schrijfster en jouw boeken zijn altijd zo goed geschreven. Ik kan nooit stoppen met het lezen van jouw boeken! Door deze boeken met politiepersonages wil ik zelf later ook bij de politie werken. Veel sterkte aan de nabestaanden, Helen is iemand om trots op te zijn!
yana yana schreef op 4 maart 2017 om 15:52:
rust zacht helen. je boeken zijn prachtig
Kaily van de leest Kaily van de leest schreef op 2 maart 2017 om 16:58:
Als tiener, maar vooral nu als docent vind ik jou boeken het meest aangrijpend. Ik raad ze aan iedereen aan. Sterkte aan de familie. Rust zacht, Helen
Melanie ketelaar-meijer Melanie ketelaar-meijer schreef op 1 maart 2017 om 22:22:
Wat verschrikkelijk om te lezen en ik had uw vandaag precies een privé bericht na helen gestuurd om te vragen hoe het ging😢Het doet me pijn om te lezen dat ze is overleden want het was een top vrouw en zal altijd aan haar denken!!! Rip lieve helen.
Ivannah Rietkerk Ivannah Rietkerk schreef op 1 maart 2017 om 22:04:
Je bent een artist op het gebied van schrijven.... ik zal je verhalen missen. Rust zacht.
Joelle Van Releghem Joelle Van Releghem schreef op 1 maart 2017 om 19:51:
Ik heb al jou boeken, nog eentje moet ik lezen. Ik werd altijd meegesleept in jou verhalen en hebben me zelfs veel bijgeleerd. Ik heb veel teruggeken op jou boeken toen ik in de pubertijd zat. Ik heb je vorig jaar nog gezien op de boekenbeurs en dat was nu echt iets wat ik heel graag wou. Lieve Helen, rust zacht daarboven. Bedankt voor u goede raad!
Pascalle Pascalle schreef op 1 maart 2017 om 18:17:
Alle boeken van jou gelezen en wel vaker dan één keer en dat blijf ik ook doen. Niemand kan en zou ooit zo goed als jou kunnen schrijven Helen! Door jouw boeken ben ik een stuk wijzer geworden. Door jou wist ik bijvoorbeeld op een jonge leeftijd al toen een man in een busje mij lastig viel dat ik het kenteken moest onthouden. Daarna had ik dat aan mijn ouders verteld en hun hebben de politie opgebeld en het kenteken doorgegeven die ik had opgeschreven. Dankzij jouw boeken is deze man genoteerd bij de politie. Erg bedankt voor de wijze levenslessen Helen ! Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden , Helen is een vrouw om trots op te zijn!