Condoleanceregister Helen Vreeswijk

“Vier het leven en vecht voor je dromen.” Helen Vreeswijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Condoleanceregister

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
506 berichten.
sam sam schreef op 18 februari 2017 om 14:06:
super boeken
Carla Carla schreef op 10 februari 2017 om 21:28:
Ik hoor nu pas van haar overlijden. Ken haar alleen als schrijfster, maar mijn kinderen zullen haar missen. Ik merkte het ook met het zoeken naar deel 2 uit de serie vermist. Wat een geweldige schrijfster!!
Caroline Caroline schreef op 8 februari 2017 om 12:56:
Zoekend voor een leerling naar het tweede deel uit de serie Vermist, zag ik het overlijdensbericht. Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ook mijn leerling schrok van het bericht. Veel leerlingen, en ik ook, lezen Helens boeken met veel plezier. Heel veel sterkte!
verdrietige meisje verdrietige meisje schreef op 31 januari 2017 om 18:36:
ik ben pas geleden weer beter geworden ik zocht je net op en ik zag dat je overleden was dit doet me zo intens verdriet u boeken die je schreef heeft me doen nadenken doen lachen doen huilen en doen stoppen aan bepaalde dingen..... sterkte voor iederreen
Mayté Mayté schreef op 26 januari 2017 om 21:09:
Ik had op de boekenbeurs net haar nieuwe boek 'Vermist' gekocht en zou een paar dagen later terug naar de boekenbeurs gaan om mijn boek te laten tekenen. Een paar dagen voordien hoorde ik het verschrikkelijke nieuws. Het is een zonde dat zo een groot talent niet meer kan schrijven. Ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd aan het lezen van een boek! Ik zal haar zeker missen en ik wens jullie veel sterkte met jullie verlies.
pietje pietje schreef op 24 januari 2017 om 13:42:
echt heel veel sterkte met jullie verlies ik heb echter 1 vraagje ik heb haar nieuwe boek gelezen maar komt er ook nog een vervolg die gemaakt word door een andere schrijfer of heeft ze al deze geschreven maar nog niet uitgegeven (vrijgegeven) ik zou dit heel graag willen weten
lola lola schreef op 18 januari 2017 om 20:09:
Vreselijk dit, heel veel sterkte allemaal.
Demi Demi schreef op 11 januari 2017 om 17:36:
Ongelofelijk.. zo lees je net een boek uit (vermist) en zoek je haar op omdat je wil weten wanneer het vervolg komt.. en dan kom je hier.. vreselijk.. geen woorden voor.. Nooit meer op de bank met een boek van je, nooit meer uitleg over onderwerpen uit onze harde, rare maar mooie wereld, nooit meer vluchten in een van je nieuwe verhalen. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit verschrikkelijke bericht.
Els Els schreef op 10 januari 2017 om 19:10:
Niet te geloven dat Helen er niet meer is... Ik heb altijd zo genoten van haar boeken, zij was één van de beste schrijfsters die ik ken. Bedankt Helen, voor alle vreugde die jij door je boeken hebt gebracht. Heel veel sterkte aan haar gezin.
Tino Vanderseypen Tino Vanderseypen schreef op 23 december 2016 om 23:52:
Heel veel sterkte voor de familie toen ik men eerste boek van haar (chatroom) vond ik het boek al een topper ben nu bezig met vermist dat lijkt me ook wel een leuk boek de volgende boeken die ik ga lezen zij ontvoerd en stalker. Helen hou je goed in de hemel!!!
britt britt schreef op 17 december 2016 om 12:44:
heel veel sterkte aan de nabestaanden hopelijk krijg je een mooi plekje in de hemel
Cobi de Kort Cobi de Kort schreef op 13 december 2016 om 21:45:
Wat een vreselijk nieuws: gecondoleerd Rob! Ik hoorde het vandaag pas. Ik wens jou, je dochters en verdere familie heel veel kracht en sterkte toe.
Zita Zita schreef op 9 december 2016 om 14:47:
Ik las net de lijst van 2016, een lijst die mijn bibliotheek maakte, waar alle overleden schrijvers van 2016 een ereplaatsje krijgen. Ik overliep de verschillende schrijvers... Enorm verbaasd zag ik Helen's naam staan. Ik had het helemaal gemist dat ze gestorven was! Mijn innige deelneming aan familie en omgeving. Ze was een heerlijke schrijfster en ze heeft prachtige boeken geschreven waarbij je je helemaal kon verdiepen in de verschillende personages... Bedankt!
Christa Christa schreef op 5 december 2016 om 23:47:
Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. Ben nooit een lezer geweest totdat ik de boeken van helen heb ontdekt. Heb je ook nog een keer kunnen ontmoeten en mijn boek kunnen laten signeren. Rust zacht
Gerda Gerda schreef op 5 december 2016 om 00:54:
Heel veel sterkte aan iedereen die Helen in het hart draagt. Familie , vrienden en bekenden! Rust zacht Helen.
Marquita Marquita schreef op 30 november 2016 om 22:29:
Ik was geschokt te horen dat deze geweldige schrijfster er niet meer is. Ik heb genoten van al je boeken en keek vol ongeduld uit naar een nieuw exemplaar. Veel sterkte aan de familie. Rust zacht
Emma Emma schreef op 30 november 2016 om 20:00:
veel sterkte aan de familie. Ik heb van haar boeken genoten, en altijd met plezier gelezen.
Verleyen Jacqueline Verleyen Jacqueline schreef op 30 november 2016 om 09:22:
Veel sterkte voor de familie. Echt zonde. Veel sterkte
Joanneke Joanneke schreef op 30 november 2016 om 02:54:
Dag Helen Bedankt voor al het moois dat je achterlaat met je boeken Sterkte voor alle nabestaanden.
Francis Francis schreef op 28 november 2016 om 15:44:
Ik lees net het trieste bericht dat je niet meer onder ons bent. Langs deze weg wil ik familie en vrienden steun betuigen.